Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja finns en fantastisk person i mitt liv. Min Marcus!

Likes

Comments

Så jävla längesedan! Hallå eller!!
Livet trampar på bra här borta i Smålands mörka skogar.

Likes

Comments

Materiell lycka.

Likes

Comments

Nytt år och nya möjligheter.
Här kommer en väldigt fin bild på min enda kärlek.

Likes

Comments

Jaha. Tror ni inte man blir väckt av grannen av deras bankade klockan 8.30? Finns faktiskt folk som jobbar ganska sent och behöver iallafall en timmes sömn till. Att man inte kan respektera detta! Men iallafall nu har jag legat vaken en stund och myser med med frukost framför viaplay. Blir några timmar till utav det sedan vaknas det jobb från 15.30 till 23.00.
Fick även mitt schema inför julen här igår, men det var ganska mycket ledigt ändå även fast det är väldigt mycket att göra nu!
Var duktig och skrev upp mig på 2 söndagar, den 27 och den 3. Både ganska skönt och även Goa pengar!
Allt går verkligen framåt nu så vad kan gå fel?
Trivs som fisken i vattnet på jobbet. Och lägger all min fokus på jobbet i veckorna sedan på helgerna umgås jag med familjen eller vännerna och bara tar det lugnt.
Känns så himla skönt att ha pengar i sin egna ficka som man kan göra precis vad fan man vill med.
Dock har jag lite planer på att spara ihop till en go säng, vilket jag verkligen behöver då jag får så extremt ont i ryggen utav min, men det är inte heller så konstigt då jag har haft den i ca 7 år.
Snart julafton med, tror ni jag längtar? Verkligen den bästa årstiden jag någonsin vet. Kommer verkligen njuta detta året av min familj. Ska ju även spendera julafton hos min farmor med mina små grabbar vilket gör det mer mysigt.. Vet dock inte riktigt vad jag ska köpa till dom i år men det kommer väl upp några idéer snart.

Nu ska jag mysa lite till. Uppdaterar kanske innan jag drar till jobbet! 😗

Likes

Comments

Likes

Comments

Har funderat länge på dessa bomber jackor från Alpha Industries... så snygga! även deras vinterjackor
så jag tror jag ska satsa på en vinterjacka nu i vinter och sedan köpa en bomber jacka till våren från deras märke!
Visst dom kostar men hur snygga är dom inte?!?!

Likes

Comments

Har krypit ner i myskläderna och nu sitter jag och läser lite gammalt. eller ja ca ett år sen! 
Vissa saker glömmer man inte och det sjuka är ju att man fäller en tår för det är så fint.. 
Här kommer två texter som verkligen har berört mig. 

"detta är något jag kommer tänka tillbaka på resten av mitt liv, alla timmar i telefonen alla sena nätter vi smsat och hållt varandra vakna än fast vi sagt godnatt, alla gånger vi älskat och jag menar verkligen älskat. De gångerna du retat upp mig med flit för att sedan lugna ner med mig en kyss eller något, alla nakna stunder i köket när vi lagade mat alla vänder till konsum i markaryd jag blev nog en av deras stammisar tror jag, jag har väldigt mkt att komma ihåg med dig och jag kommer alltid komma ihåg de bra sakerna, de dåliga sakerna hör till i ett förhållande som du lärt mig men det får inte vara för mkt av det. 


"Din familj accepterade mig och var glada för mig, nu har jag krossat den bilden både för dig och din familj, det är vad jag gör bäst att krossa saker. Att vara ensam är mitt kall antar jag för det finns ingen som kan hantera Jesper verkar det som. Alla bara flyr eller blir tokiga på mig. Jag förstår att du har ont just nu och att jag sårat dig mer än någon annan och för det är jag djupt ledsen Emmy jag lovar dig att det är inget enkelt för mig som verkar inbilla dig för att jag är kall men du lärde känna mig du vet precis hur jag kan vara när det är konfrontation och dåliga känslor. Jag blir instängd i mig själv jag ser bara vad som kan rädda mig ur sitsen vad som kan få mig att sluta förstöra och göra dig illa. Jag hoppas du en dag finner någon som förtjänar dig och inte är en sån jävla idiot som mig :) Jag önskar även dig all lycka i livet och ta hand om din familj och lillis. Som jag kommer sakna att få kliva in på Drottninggatan och mötas av den lilla token och dig i min tshirt. Tack för allt."

"
Hade jag kunnat säga mer än vad jag redan gjort så hade jag det Emmy Gunnarsson. Jag har länge tänkt på hur underbart allt skulle vara om vi bara kunde sluta bråka om vi bara kunde komma överens och inte hålla på som vi gör, så fort vi umgås och har varandras närhet känns allt genast mycket bättre. Sen när vi här ifrån varandra kan ingen av oss riktigt hantera varandra verkar det som.. Du har dina sätt att sysselsätta dig på nätet osv, att "flörta" och driva med folk, jag har mitt cs och ingen av oss har riktigt kommit på hur vi ska kunna acceptera och hantera det. Du säger att du kommer komma ihåg vart datum det är absolut en dag jag också kommer att minnas men dagen jag för evigt kommer bära med mig är första gången jag fick se dig, första gången jag stod där i Umeå med världens klump i magen världens nervösa grabben som kände att shit tänk om jag inte duger för henne tänk om hon inte alls känner så nu när hon träffar mig men det gjorde du och jag kände världens lättnad. Första gången jag fick känna dina läppar mot mina och dina händer travandes på min kropp och din hand i min. Första gången jag fick känna på din kärlek och närhet, första gången vi älskade, visst det var pinsamt och kasst första gången men andra gången så gick det som på räls och våra spärrar lossnade tror jag. Du har förändrat mig väldigt mycket från en tystlåten och ensam grabb i sitt rum till den Jesper jag en gång var innan pappa och allt skit hände, den jesper som vågar stå upp som vågar ta för sig och visa att här finns faktiskt jag också. "

​​mycket mer men ja... otroligt att detta är ett år sedan. 
Ett år sedan mitt hjärta hoppade ur kroppen!  vissa saker glömmer man aldrig. 
Hugs and kisses ​​

Likes

Comments

Då är det tisdag. Jösses vad dagarna går fort när man jobbar och fy vad jag trivs med att jobba kväll.
Igår flöt allt på som det skulle på jobbet och vi hann med det vi skulle göra även hade vi super kul med varandra!
Nu är det snart dax för ännu en dag på jobbet. 💰☺️
Men bra ob efter klockan sex!
Ha en bra dag alla.

Likes

Comments