Nytt år, nya rutiner!

Träning
Nytt år - som kommer med nya utmaningar och rutiner. I år blir det verkligen ett nytt kapitel för oss då Rasmus nu ska skolas in på förskola. Jag har bestämt mig för att bara jobba en kväll i veckan för att hinna hem innan han sover. Tiden tillsammans känns viktig att prioritera.

 

Det innebär därför att jag kan ta emot fler PT-kunder på dagtid. Främst mellan kl 8-15, så passar det dig så är du välkommen att höra av dig! :)

 
 

Förutom personlig träning så kommer jag även hålla följande PT grupper (max 8 personer) som det ännu finns platser på. Vi kör igång vecka 3!

 

GYMNASTIK OCH KROPPSSTYRKA - MÅNDAGAR KL 18-19 (tillsammans med coach Jenny )

Vill du lära dig stå på händer, göra pullups, pistolsquats mm och utmana din kropp med akrobatiska övningar? Det är aldrig för sent! Här tränar vi främst med vår egna kropp som redskap och lär oss nya saker. Vi kommer att bjuda på rolig träning och en förståelse för hur man skapar balans/kraft i de olika övningarna. Vi anpassar varje övning efter olika nivåer så tveka inte att anmäla dig!

 

TRÄNING EFTER GRAVIDITET, STEG 1 - TORSDAGAR 10-11 (tillsammans med coach Maja )

Vi kommer att fokusera på säker och effektiv träning efter graviditeten på individnivå. Vi ses en gång i veckan i 6 veckor med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Varje tillfälle är 60 minuter. Din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen.

 

TRÄNING EFTER GRAVIDITET, STEG 2 - TORSDAGAR 11-12 (tillsammans med coach Maja)

I den här gruppen fokuserar vi på hur du kan komma vidare med en fortsatt progression i olika övningar och med lite tyngre belastning. Den riktar sig till dig som tidigare gått Träning efter graviditet - steg 1 hos oss eller på motsvarande sätt tränat en del med aktivering av din magmuskulatur och bäckenbotten. Känner du dig osäker på din nivå är du välkommen att maila mig på sara.wiss@lofsan.se

 

 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229