Välj fil

Godmorgon!
Jag är fortfarande sjuk så jag är hemma ifrån jobbet idag med... Dock känner jag mig bättre! Iallafall, jag klev upp för en liten stund sen och gjorde mig en god smoothie, bästa frukosten! Så just nu sitter jag och dricker min smoothie samtidigt som jag kikar på youtube! Vi får se vad som händer idag, det beror lite på hur jag mår. Det bästa är väl egentligen om jag bara ligger i soffan och gör ingenting..

Vi hörs!

Likes

Comments

​Godmorgon på er, och välkomna!
Nu är det närmare två år sedan jag bloggade sist... Jag har haft en blogg här på nouw tidigare, och nu kände jag för att ta upp bloggandet igen men jag ville ha en ny och fräsch blogg vilket är anledningen till att jag gjorde en ny istället för att fortsätta på min gamla. 

Jag har precis ätit frukost och ska snart försöka ta tag i lite saker här hemma, så som städning.. Egentligen är jag sjuk, väldigt förkyld och har feber på det, men jag klarar verkligen inte av när de är så här stökigt! Där efter skulle jag behöva upp till ica för att handla lite och lämna tillbaka ett paket.. Annars har jag inget mer planerat denna dag mer än att försöka umgås så mycket som möjligt med sambon innan han åker iväg på jobb igen fram tills fredag eftermiddag!

Ha en bra dag så hörs vi igen lite senare!


Likes

Comments