lets rock

vet ni va nu kan vi ta oss till fredagen igen .

Fredagar brukar vara den bästa dagen på veckan , inte för att det är slutet på veckan utan för att gubben jobbar sina kortaste dagar. ni förstår jag e en aning emot hans jobb för han e så äckligt trött , jag får inte hem en sambo jag får hem en dö sill. nu e jag inte emot att han jobbar för de driver ju in pengar men de hade vart lite roligare om han orkade umgås med en efter jobbet. men som vi förstår så är han rätt trött av sig. så denna fredag va de så skönt , ted skulle till farmor och vi skulle ha hela kvällen för oss själva. och bokstavligt talat blev de för oss själva då gubben va så extremt otrevlig för att han va trött så jag kidnappa mitt täcke så han fick sova med en filt och la mig på soffan och kolla film istället. inte för att de e så långt bort , max en meter men endå haha! dock fick jag en ångest attack över att jag aldrig hann till sjukhuset för att säga hejdå till min kära extra far , men jag tog mig tiden och energin att skriva ett brev till min extra familj med allt jag ville få sagt och hoppas att dom läser de vid hans grav så han får ta del av de. även om ni säger att e man död har man försvunnit någon annanstans så vet jag inte hur mycket de stämmer eller inte. men de känns iallafall skönt att få göra en sån här grej.

Så vad gjorde vi nu på lördagen ? jo haha ! Först stressa vi som en idiot för att göra rent mikron som vi hade sålt och sen skulle vi lämna den innan köparen va tvungen att ta bussen tillbaka . men de gick bra köparen va nöjd. därefter skulle vi till evelina och lämna över en present, och den va faktiskt jätte fin. hade köpt ett fotto kollage ram och lagt i lite gamla bilder på henne och våran häst Jolina . sen åkte vi till jobbet utan att stressa , och de va ju inga problem förutom att jag fick ett samtal från lisa där hon fråga va jag var... jag hade tydligen tagit fel på start tiden och blev 30 min sen trotts att jag va på jobbet hela tiden ... så jävla klantig. jobbade iallafall mitt pass och de gick kalasan ! så efter fick gubben hämta mig för vi skulle ha byebye fest åt min älskade Fredrik , nu va ju då problemet att de va bara jag och gubben som kom men vi hade de jäkligt kul endå , träffade fol ute som vi tjände och min bukis bror som tyckte de va extremt jobbigt att få ihop, well well , gamla och nya brudar e väll lite jobbigt att hålla koll på höhö.

Sen kom idag, idag har jag haft en jätte skön sovmorgon ! vi kom hem typ 3 inatt från göteborg och jag e rätt chockad över att de gick så bra att åka spårvagn trotts att jag är halta lotta. vakna typ nu faktiskt . idag har vuí vuxen kalas inbokat för min faster och sen ska vi åka och hämta ted. har vi tur ska vi även träffa Tobbe så cinco får leka med Bella . då kommer ni få en fin bildbomb om vi lyckas få några bra bilder.

håll tummarna!

  • cinco
  • 34 visningar

Gillar

Kommentarer