de va den julen de..

Vet ni hur jag brukade fira jul ?

antagligen inte.. å antagligen såg den inte ut som min men jag hade hoppats på att alla kunde få en sån jul.

Hos mamma hade vi en regel ,man vakna där man skulle fira jul PUNKT , jag förstod inte poängen med de då men nu , efter idag gick de verkligen upp för mig . inte alltid firade vi jul hemma men regeln stod kvar , förutom om vi va hos pappa för då åkte vi alltid till någon av mina fastrar .

oftast började dagen med någon mysig frukost tillsammans , inte någon press på när vi behövde vakna , de e ju jul ! inte några stressande planer utan där efter tog vi våra pulkor och lekte i snön . idag är ju problemet att den vita julen inte riktigt vill samarbeta . men oavsett så lekte vi . idag har vi gjort mest ingenting och de gör mig egentligen inte så mycket, Ted e ju inte hemma. när vi va lagom trötta brukade vi gå hem eller så fick vi bara gå när mamma sa att de va dags för då skulle vi hem och fixa julmaten , antingen tillsammans eller så gjorde mamma de med momen eller min moster .. lagom till man ätit klart så va klockan kalle anka ! haha ja för oss va de verkligen kalle anka även om om Benjamin berättar och så många fler äventyr men alla ville ju se deras campingtur . Hos oss har tomten en egen tid han bokar in sig varje år klockan 18.00 så han även ska hinna med de andra barnen i området .

De kan ju ta en stund att dela ut julklapparna och att alla ska hinna öppna sina paket men därefter lekte vi till vi somna .

Detta är en jul för mig , där man umgås spelar spel och bara har de allmänt gött men nu ..

Idag är första julafton jag spenderat flertal timmar med att gråta , min jul blev förstörd när jag får höra hos den andra familjen vi firar jul med att vi är "sena" , dom vet mycket väl att vi firar jul hos flera ... men tack för de trevliga välkomnandet ...

Alla barn förtjänar en vit jul , även om det för de flesta betyder det 0 tolerans på alkohol . jag köper de men för mig betyder de att du kan ta en Julöl till maten , ta inte mer än 3 öl på en dag när de e jul .. vi har midsommar till sånt.. men de jag såg idag , de e inte jul för mig och de har gjort mig riktigt ledsen ..

alla får fira hur ni vill , men jul e ingen jävla fest . . .

Gillar

Kommentarer