nu har det gått några dagar emellan inläggen men nu kan jag gå ut med planen som var i tidigare inlägg.

it's just one sunday away! denna söndag ska jag för första gången på typ 1,5år rida igen , på min eventuellt nya häst! Han heter Aslan och är 6år . haha ja lite repetition men men ;) iallafall han är ca 165 i mankhöjd och är inskolad men inte inriden mer än så. sen står han 4timmar ifrån där jag bor så de kommer bli en väldigt fin roadtripp. så med mig tar jag min underbara medryttare Bianca och min barndomsvän Malin , BIG UP! this will be fun!

vi har så mycket som kommer läggas ut här på bloggen men än så länge är det hemlighets stämplat så ni får tyvärr vänta lite till. och jag kommer bli lite bättre på att skriva igen men jag vill ha något intressant att skriva om och inte bara skriva för att jag måste så de kommer komma men kanske inte alltid varje dag.

på söndag kommer iallafall en video på hur min ritt gick och jag kan inte garantera att de kommer se snyggt ut eftersom jag dels har min knäskada som musklerna inte är helt hundra på och dels att jag inte har ridit på så länge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​när man hela livet kunnat gå utan att man egentligen tänkt på hur mycket det betyder får man en chock när man får en sån knä skada som jag fick av min kära hund. men nu är jag äntligen bra! ska spendera flera dagar i stallet med min underbara medryttare Bianca och med mina två kära hästar. 

vi har också fått de så mycket bättre hemma av att jag kan gå. vissa dagar svullnar min rygg och jag kan inte vara lika bra och effektiv för familjen, men min sambo har världens tålamod . tur nog haha. nu har jag dess utom kunnat börja hjälpa till med hunden . så nu går jag två promenader på morgonen innan jobbet. ganska långa sådana så min sambo inte ska behöva tänka lika mycket när han har både ted och cinco . 

men nu måste jag faktiskt packa teds resväska för han ska till sin farmor och dom ska ut och resa å åka skidor ! men vi hörs av som vanligt , följ så kommer jag upp i erat flöde när jag har insperation att skriva eller så gör ni som många av er redan gör och kollar in sidan lite då och då och ser vad för nytt roligt som hänt i mitt liv. 

Likes

Comments

En gång i tiden hade jag en ponny som såg ut precis så här. hon va min själsfrände och vi litade på varandra till 100% oavsett vad jag utsatte henne för så litade hon på mig . oavsett hur många farliga bilar eller andra saker som kom . vi hade många år ihop tills vi tillslut fick ta bort henne. saad but for her best, i guess.

Sen blev jag taggad i denna annonsen , om världens finaste kille. han är en korsning Ardenner/halvblod på 6år. väldigt fin i kroppen och total charmör. nu står han jätte långt bort men wow. ni ska få lite försmak på honom så får ni veta min och min sambos planer längre fram!

Likes

Comments

​livmoderhals cancer är något som inte är allt för roligt och speciellt inte att ta reda på om man har. nu känns inte att göra undersökningen men från dagen man får hem papper på att det är dags så blir man genast orolig.? känner ni igen det. jag är inte personen i sig som oroar sig , jag mest gör de som står på the today list .


så idag gjorde jag det , och om några veckor får vi svaret , och jag har en känsla av att de kan gå shotttablankt åt helvete. men då är det bara att ta en dag i tagen endå.   vi kommer ju oavsett bara leva en gång. sen kan jag få hem provsvaren och de ser bra ut , vi får hoppas på de. 

jag har vänner som har haft positiva svar vissa har fått operera och andra har klarat sig utan positiva svår men just därför så vill jag uppmana er alla att gå. de e ju trotts allt frivilligt , men även om du är rädd för svaret så är de bättre att få ett "dåligt " svart än att låta de gå för långt . 


Likes

Comments

idag har jag spenderat morgonen med att hämta en säng till Ted som han ska ha hos sin far. en jätte fin ikea säng . så nu kommer nog H bli glad . den är jätte fin och typ i ny skick. sedan åkte jag och hämtade lisa. så nu sitter vi och allmänt bara tjötar och har de gött hemma. skulle faktiskt ha städat idag men men time with lisa is gött ;)

Likes

Comments

30 dagars utmaningen. Ja den sket sig. Dels har vi haft en svacka hemma som äntligen kommit på fötter igen, och dels så hade jag verkligen inget att säga igår.

Idag däremot så har vi vart ute med cinco och Ted i barnvagn och gått i området. Vi hade tänkt att gå genom skogen men eftersom lena våran granne sa att man inte ksn gå där nu när de e så halt så tog vi en annan väg och mötte ytterligare en granne son dock e jägare. Ni ska få se bilder någon dag för de e väldigt vackert här ute. Och sen har jag på de hittat min dröm häst. Dock har jag inte råd att köpa honom😭

Likes

Comments

alla dagar är inte lätta , speciellt inte när det är så mycket irritation i luften, båda tycker att den andra inte hjälper till. även om vi båda gör mycket saker har vi helt olika prio på vad som är viktigt vad vi bör fokusera på osv. Jag vet inte vad jag missar men uppenbarligen är det något . för just nu springer vi faktiskt bara och irriterar oss. jag städar innan jobbet , när jag kommer hem får jag plocka undan efter min kära familj and so on. ibland känns de som att jag inte gör något annat. men varje del har sitt kvartal. ni vet när man var tillsammans så länge så man börjar ta varandra för givet.

de är en farlig del , men vi kommer ta oss igenom de här med , även om de är ett berg att klättra.

så nu går vi till något roligare. idag har jag hunnit lämna ted ut och gå med cinco och om jag har lite lagom med tid ska jag ta mig till hästarna också . sedan blir det massa kvälls jobb så vi ska få in lite pengar . tacka gud för willys som ger mig så många timmar. ni är guld värda!

om vi har tur så har jag något mycket roligare att skriva ikväll och att jag inte är så blockera som jag för stunden är .. ha en grym matrast nu och sen ses vi på jobbet allihopa!

Likes

Comments

​vissa dagar typ idag undrar jag verkligen vad det är jag betalar för... i våran förenings avgift ingår snöskottning.. jätte bra kan man tycka men när de fortfarande ligger kvar 8cm snö på vägarna så man inte kan mötas och om man gör så sladdar båda bilarna i snön , vilket kan göra att man åker in i varandra.. bara åka i tid och köra ap långsamt. 

idag ringde dagis mig på morgonen och frågade om ted inte vill komma tidigare på torsdagar så han kan följa med till skogen och för mig är det win win. Ted älskar skogen och jag hinner vila lite innan jobbet eller städa osv. jätte skönt att få denna tiden på sig. 


Likes

Comments

Hej allihoppa! idag när jag jobbade så tyckte en av mina underbara kunder att jag sa godmorgon 14.00 när jag sa hellu hellu, eller typ hallå , men i vilket fall tyckte de va lite roligt.

idag har jag fått en svullen rygg. vad menas då med det? jag har ju några nya följare så tänkte berätta för er nya vad som hänt

2013 var jag med om en olycka på jobbet. jag blev sparkad av en av våra hästar på höften så min ryggrad och höft gick ur led. ja va menas då med det? när rygg kotorna smällde tillbaka fick jag lite nerver i kläm. några som slutade fungera vilket gjorde att jag inte kunder lyfta högerbenet, och några som ligger i kläm. dock är dom vanligtvis inget problem men idag så svullnade ryggen. ibland när jag har suttit för länge eller stått för länge , kört bil för länge .. ah ni fattar. så svullar ryggen och då kommer mina nerver i kläm och gör så jag har svårt att gå. vanligtvis går de ner av att sova och de gjorde de nu. därför ni inte hört av mig idag.

jag hade kunnat säga varje dag är en kamp och jag har mycket mot gångar men jag vill tro att alla har det på olika vis så jag har det rätt så bra endå kan jag tycka. jag har jobb som jag trivs på , inte bara ett utan flera stycken. å de e ju inte helt fel. sedan har jag mina hästar som jag nästan kan ta hand om helt själv nu eftersom benet snart är bra. soon there . men imorn på morgonen e jag ledig så då kommer massa mer tankar för nu e de dags att somna om . sov gott nattugglor

Likes

Comments