Fuck art, make tees.

Har længe kigget på en Fuck art, make tees Hoodie, men de har været udsolgt længe. Men nu har jeg fundet en rigtig flot en som jeg tror jeg snart køber. Den er blå, hvor der står 'I've lost control again.'

UGG Classic II Mini Boots.

Jeg ved allerede nu at jeg skal have de her sko, men ved ikke helt hvilken farve jeg skal have. Tænker den blå farve ( den på billede) eller så en mørkegrå farve.

Real Techniques Setting Brush.

Har længe kigget på den her lækre børste, som alle snakker rigtig godt om, men ved ikke helt om jeg magler den. Jeg tænker jeg lige skal ind i en Matas og kigge lidt på den.

Rimmel Stay Matte Primer.

Jeg har ingen primer, og har virkelig brug for en så tænker at jeg skal prøve den her Primer fra Rimmel, det er ikke en "high end" primer, men tænker den er fin nok.

Rimmel Match Perfect Foundation.

Den her foundation har jeg også hørt rigtig mange youtubere snakke godt om, og jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve den. Så ja den skal jeg nok også lige ud og kigge på.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har kigget på så mange ting i denne måned og del af dem er sat på ønskelisten men der har været nogen ting som jeg så gerne vil have før jul.

Først så er der The Bronze Palette Kyshadow. Jeg har i så lang tid elsket den og jeg elsker når ens makeup på øjnene er lidt over i det orange.

Anden ting er Wood Wood sweateren som jeg har kigget på i lang tid og tror jeg køber snart for jeg har brug for nogen lækre sweatre og denne er en af dem.

Tredje ting er støvlerne fra UGG. Jeg elsker UGG, for de er så behaglige og varme men hvergang jeg har købt nogen har det altid været dem der er lidt højere og altid været i lysebrune, nu ville jeg gerne skifte lidt og da jeg så de lave i den farve blev jeg helt hooked på dem. Tror de kommer hjem til mig i næste uge : )).

Så der de grå bukser som Textured Wide Leg Trousers fra topshop, jeg elsker culotte bukser og jeg har et par men det er stripede og jeg har ikke så vild med dem som de her. Jeg prøvede dem inde i kbh i deres butik på strøget og de er fantasktiske og mega bløde.

Til sidst er der de to Kylie Lipkits. Hun kom ud med 4 nye farver og de her er mine ynglings og som sagt kan jeg godt lide orange makeup som den ene af dem er. De hedder Pumpkin og Trick. Den Mere grønne i det kan jeg godt lide fordi på en eller anden tror jeg at man kunne lave noget mega pænt makeup til den så den er mere til at eksperimentere med.

Likes

Comments