Midsommarafton 2017
Midsommar firades som vanlig ordning med familjen och familjekompisar. Kransar gjordes, snapsvisor sjöngs och tio kamp var ett måste.

25 års jubileum
Mamma och pappa hade 25 års bröllopsfest. Hela familjen, vänner och grannar vad på besök och det vankades fest i trädgården. En tavla målades av alla gäster och Arvid fick träffa hela stora släkten för första gången. Super mysig hel dag!

Håkan Hellström
En av det helt klart bästa dagarna var när jag fik se Håkan live för första gången på Ullevi. Jag var där med min halv syster och hennes vän och det var såååååå bra!

Mira & Emma
Att inte längre ha sina två bästa vänner nära är skit jobbigt och jag saknar dom varje dag. Men någon gång ibland när vi alla kan försöker vi ses och i somras blev det hos Mira i Stockholm och som vanligt har vi super kul med massa skoj och massa prat om allt vi missat.

Arvid <3
Hela sommaren har jag tillbringat med Arvid och vi har haft så roligt. Vi har varit badat, ätit, varit i Stockholm, tränat och bara varit med varandra. Allra bäst var när vi var i Stockholm tillsammans och bara fick några dagar helt ensamma iväg från allt där vi kunde shoppa, ära god mat och åka karuseller haha. Han är så bra den killen<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så vackra människor och vänner! Ni alla var så otroligt fina och jag hopppas ni hade världens bästa dag!

Gud vad jag längtar till det är min tur nu, bara ett år kvar.

Likes

Comments

Några av er vet att jag bott i Jönköping dem första två åren av gymnasiet, många vet att det var pga av fotbollen jag flyttade och jag ville satsa allt jag hade på en ny start dör fotbollen skulle vara i fokus. Jag gjorde det också, jag flyttade hemifrån vid sexton års ålder och började hitta ett nytt levnadssätt. Redan från början var det tufft, jag flyttade inte med den mest stabila grunden att stå på, det hade varit vinglig redan sedan högstadiet och att hålla balanser var svårt. Hitta rätt vänner och miljö var lättare, jag drogs till dem målmedvetna och seriösa som ville något med sin sport men samtidigt kunde ha kul och lära nya saker. Ingen tvekan om saken att jag gjorde mitt bästa, jag ville verkligen det här. Jag tog vara på möjligheten så gott som jag kunde och jag kämpade för att klara av skolan där med. MEN hur mycket man vill något, eller hur ambitös man är så funkar inget om du inte mår bra. Jag gick in i resan med en tuff period bakom mig och trodde att allting skulle bli bra, jag tog tag i mina problem och har suttit i timmar med psykologer och kbt för att klara av den här utmaningen. Jag mådde inte bra, jag åt inte ordentligt, jag fick panikattacker, jag var ensam, jag kunde inte ta mig till skolan för jag inte sov någonting. Samtidigt som detta skulle vara ett faktum var kraven på att presterar enorma. Att kunna ge allt på träningen och visa att man skulle tillhöra laget var inte lätt när man sovit en timme och inte fått i sig någon mat.

Trots detta var jag envis, jag hade bestämt mig för att inte ge upp. Vilket jag aldrig heller gjorde. Jag kämpade till min sista dag i Jönköping för att klara av och överleva. Men jag var trött på att känna mig misslyckad, att trampa i sand och att känna att depressionen aldrig släpper, att panikattackerna aldrig slutar och att jag var dålig. Jag behövde ändra på något för att må bra, för att överleva och för att hitta mig själv igen. Beslutet var det svåraste jag gjort. Jag kan inte ta beslut om vilken mjölk jag ska köpa i affären tänk då att ta detta livsavgörande beslut om att flytta hem eller stanna kvar. Efter mycket om och men och prat med människor runt omkring mig bestämde JAG mig, ingen annan. Jag tog beslutet för mitt eget bästa att flytta hem till Västervik.

Det var inget misslyckande att flytta hem, det var inte att ge upp. Jag saknar mitt lag och mina vänner enormt mycket varje dag! Det gör ont i mig att inte få vara där. Samtidigt som jag helst plötligt kan leva en vardag utan medicin, utan sömnlösa nätter och utan den stressen. Inget har varit lätt, verken att flytta eller komma hem. Men det var rätt beslut. Jag är stolt över den människa jag blivit på dessa två år, och jag ångrar ingeting. En resa som kommer ge mig erfarenhet för resten av livet. Det är först nu jag inser hur stark och mogen man måste vara för att ta sånna här beslut i livet. Jag vill bara dela med mig av detta för att folk eller ni i samma sits ska förstå att vad man än väljer så är det inte ett misslyckande. Du vet vad som är bäst för dig, låt bara ingen annan påverka dina val.

Tack för allt Jönköping, Mariebo och sandagymnasiet. Jag kommer alltid ha kvar mina minnen och lärdomar hos er. Det är jag tacksam över.

Likes

Comments

En återkommande fråga som jag får sen jag flyttade till Jönköping är "längtar du inte hem"? Och jo det klart jag längtar hem ibland, det är alltid skönare hemma och jag saknar ofta att bara ha min familj i samma hus som jag. Jag längtar hem väldigt mycket i perioder. För jag kan älska att vara själv och leva efter mina egna ritunier och regler men på något sätt så saknar man alltid sin familj, vart man är. Allis som är på andra sidan jorden, pappa som jobbar i Stockholm, Olivia som pluggar i Linköping, mamma som jobbar ihjäl sig där hemma och sen så klart mormor och morfar som har en tuffare vardag än vad jag kan föreställa mig. Oavsätt var jag är så saknar jag dem, och längtar tills jag får se dem igen. Det har verkligen blivit en upplysning att flytta för man får upp ögonen för hur mycket familjen betyder, det är alltid mitt hem och jag har alltid dem som står mig närmast hur långt ifrån vi än är. I helgen ska jag åka hem
Och den ska bli Så skönt, som att pusta ut ordentligt och andas ikapp.

Likes

Comments

Jag måste erkänna en sak, jag har panik över sommaren. Asså jag brukar inte vara den som säger att jag är tjock eller ful eller liknande. Brukar hålla mig neutral och inte bry mig allt för mycket. Men sen kommer perioderna när man har mens, är lite sjuk, kanske inte kunnat träna och ja ni vet. Då tittar jag mig själv i spegeln och ser hur stor jag är. Hur tjock jagbörjsr bli och hur min hälsa kan vara så mycket bättre.

Jag mår bra när jag tränar och äter nyttigt, men varför gör jag det inte? Jag vill inte bara se bra ut vill också
Må bra. Hur tar man tag i det? Jag vill trivas med mig själv och min kropp vilket jag inre gör just nu. För när jag ser bilder på mig för några år sedan var jag smal och fin på bilderna vid stranden. Idag skulle jag vägra ens vara med på bilden. Detta ska inte bero på storlek för vad spelar det för roll?? Men varför får man endå ångest över vad man stoppar i sig och hur Mycket man tränar om det endå inte spelar någon roll. Dessa jävla ideal hat verkligen hjärntvättat mig.

Likes

Comments

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR SYRRANS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA.

Grattis finaste du, tänkte rabbla upp mina absoluta favorit saker med dig. Finns en hel del såklart ;-) jag saknar dig så mycket hela tiden. Du är min förebild, min bästavän, min syster, min kämpe.

1. Du är otroligt vacker, tycker verkligen hela du är så vacker att jag blir avis.

2. Du är väldigt ärlig. Ibland kanske för ärlig haha men du säger till mig när jag har för mycket smink, för konstiga kläder, gör något konstigt och är otroligt ärlig vilket jag gillar med dig.

3. LOKET, du spränger igenom på fotbollsplanen och på något sätt tar dig igenom människorna som du vore ett lok som plöjer undan människor. Med dig på mittfältet är man trygg.

4. Du är otroligt stark, du håller mycket inom dig men du är väldigt stark som oavsätt vad alltid fortsätter, som tar motgångarna med styrka vilket jag ser upp till otroligt mycket.

5. Du är disciplinerad och ordningsam. Jag förstår inte hur du gör? Du bestämmer dig för en sak och då gör du det bara oavsett vad vilket inte många andra faktiskt gör.

6. Du står upp för mig. Behöver inte säga mer.

7. Du kan få dampryck och bjuda på skrattfest vid familjemiddagarna, eller bara allmänt. Då finns det ingen som inte kan skratta när Allis har energin nivån uppe.

8. Du är Pedant. Något hände från förr och nu, nu hänger inte en galge fel eller ett dammkorn på bordet. Vilket jag gillar då du alltid städar undan efter alla och jag slipper ;-)

9. Du är en jävel på att ta selfie. Jag vet inte hur du gör men på något sätt så blir du BRA på varenda bild du tar!!! Jag förstår inte. Jag vill också.

10. DU ÄR MIN SYSTER. Det är ju såklart det allra bästa med dig, jag älskar dig.

Ha en bra dag på andra sidan jorden och fira ordentligt. Grattis på din 21års dag. ❤

Likes

Comments

Bloggar är till för att förmedla något ut i det där stora som ingen riktigt vet var det tar vägen och vem som kommer åt det. Bloggar, sociala medier, bilder allt är till för att dela med sig, lära sig och få uppmärksamhet. Jag bryr mig inte om du är en person som läser mina inlägg eller om ni är fler för det här är mitt sätt att skriva mer det jag aldrig pratar om, att få ut det jag aldrig kan säga med ord.

Att hela världen kan se spelar ingen roll.

Jag vaknar på morgonen, klockan är 07. Skolan börjar om en timme med fotbollsträning som jag inombords älskar. Men hjärnan säger till mig så fort klockan ringer " det är ingen ide att gå upp, finns ingen mening" orden hugger i brösten och paniken börjar komma. För jag vill ju vara bra, duktig och kunna göra det jag älskar. Kunna stå emot den psykiska ohälsan och besegra mig själv varje dag. Men just idag går inte det. För kroppen har redan domnat bort och tårarna börjat rinna. Klockan har redan hunnit bli för mycket och hjärnan har stängt av allt annat förutom panikattacken som är påväg. Det har börjat med att jag inte ens vill somna, för när jag vaknar väntar samma strid igen, som jag säkert inte ens kommer klara. Men fy så ska jag inte säga, jag vill tro på mig själv, jag vill vara bra, jag är bra. Men varför går det inte ibland? Varför är vissa dagar värre än andra.

Idag tog jag mig upp, på träningen var jag sur och skrek på alla, jag gjorde inte ett enda rätt och fick gråta på toan efter och sedan gå ut och be om ursäkt. I skolan satt jag och koncensentrerade mig på att inte få panik, att övertala mig själv om att dem skrattar inte åt mig, eller dem viskar inte om mig, folk tycker inte jag har konstiga kläder på mig osv osv. Förhöret som skulle vara idag hade jag glömt bort för igår hade jag fullt upp med att övertala mig själv om att det inte är något fel på mig. Så hemskt är det ibland.

Min historia är oändligt många sidor, med olika nyanser av varje blad. Ett blad,en nyans är denna. Den ovilliga, livs lösa sidan som hatar sig själv mer en allt annat.

Likes

Comments

Kvinnor världen över, sträck på er, huvudet högt, näsan i vädret och brösten ut. Med stolthet, med mod men med givmildhet så ska vi kvinnor sträcka på oss idag. Den internationella kvinnodagen finns av en anledning. För det är inte jämndställd. Det ska bli. Men just nu är det långt ifrån, kvinnor världen över behöver fortsätt stå upp för alla oss. Inget grattis på kvinnodagen för den dagen ska uppmärksammats varje dag. Alla kvinnor världen över ni är grymma. Historien talar om vad vi fått stå ut med, låt framtiden bli bättre.

Likes

Comments

Jag är inte en den där party tjejen som går ut varje helg. Hänt få gånger. Men nu i London var vi ute två kvällar och Gud vad kul det va. Att få klä upp sig, sätta på det bästa sminket och dem där höga klackarna gör mig självsäker, känns som man är störst bäst och vackrast. Det var roligare än förväntad. Jag dricker inte så mycket alcohol men hade så kul endå! Med bra musik, en himla massa dans och sköna människor. Rekommenderar verkligen Londons nattliv!!!

Likes

Comments

Som ni kan se på alla dessa underbara bilder så har jag varit i London en lång helg och besökt underbara Hanna. Har verkligen haft det så kul! Bilderna får tala för sig själva och fler inlägg lär komma med mer detaljer! Puss

Likes

Comments