TOPPSÄLJARENS 10 EGENSKAPER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK

Det finns några egenskaper som en TOPPSÄLJARE behöver för att lyckas bli framgångsrik.. Här är 10 egenskaper

1. STARK PSYKE för att klara motgångar. Tänkt på att när någon tackar nej, så tar du och gör ett nytt försök tills någon nappar och sedan kör på igen. Precis som det är när du fiskar. Du försöker och försöker, det nappar och sedan försöker och försöker, det nappar o.s.v

2. KUNNA LYSSNA för att vara förberedd på motgångar. Genom att lyssna på kunden och förstå kunden så vet du av erfarenhet att kunder säger nej och då är det lättare att göra nya försök på nästa kund tills det nappar. Aldrig pracka på någon som inte vill ha. Endast erbjuda en möjlighet till kunden som behöver det och vill ha. Det finns tre alternativ. Ge kunden valmöjlighet mellan ett JA - VÄNTA eller NEJ.

3. VARA EFFEKTIV innebär att vara få en uthållighet för att lyckas. Att inte ge upp när det är motgångar. Försöka och försöka oavsett hur du känner dig. Att få en uthållighet innebär mycket träning. Inte slösa bort tiden på saker och ting som inte tar dig närmare ditt mål. Hoppa över onödiga tv-program och utbilda dig istället genom att läsa böcker om ämnet.

4. VARA SIG SJÄLV - ärlighet och äkthet är det som håller i längden. Försök inte med att bli någon som du inte är. Tänk på att kunden köper just för att du är den du är. Det är din personlighet som är avgörande när kunden köper.

5. TÄNKA RÄTT - Positiva bilder - Tanken styr handlingar. Genom att övertyga det själv att kunden vill köpa tills motsatsen är bevisad så kommer du långt.

6. KUNNA PÅVERKA motivera kunden till att köpa. Var positiv säg vad du tycker om produkten eller tjänsten. Det är som en bra bio film. Talar du gott om filmen så ökar det möjligheten att dina vänner också vill se filmen precis så är det med försäljningen. Pratar du om hur bra det är så smittar det av sig. Sälj endast sådana saker som du själv tror på och använder.

7. ATT VÅGA - Vi står för initiativet - vi tror på oss själva, företaget och produkten. Tror du på dig själv - företaget och produkten så kan du också sälja. Var ärlig. Tänk om detta är rätt företag och produkt för dig. Om inte, hitta någon annan. Om det är. Kör på och njut av framgången

8. Säljteknik exempelvis alternativ slut. Vill ni beställa två eller räcker det med en ? Använd försäljningsteknik med omdöme. Sälj mer på att ta reda på vad kunden vill ha och önskar för att sedan ge det.

9. FRAMGÅNG genom att sätta upp realistiska mål och personlig budget. Vad drömmer du om ? Hur mycket pengar behöver du ? Vad behöver du sälja för att uppnå det.

10. VILJAN ATT LYCKAS och ARBETA MÅLRIKTAT, känslan när vi når våran mål. När du sedan når ditt mål. Dela din glädje med de du gillar mest. Ha en fest. Gör något roligt tillsammans. Använd dig av att GÖRA LISTA och följ den så är det som en karta som tar dig närmare till att förverkliga din dröm. Förberedd dig för dagen. Undvik negativa nyheter på morgonen och läs om positiva saker istället. Då är det lättare att nå sina mål.

TANKEN STYR HJÄRNAN för FANTASIN ÄR STARKARE ÄN VILJAN  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer