DINA FEM MINUTER AV INSPIRATION

De fem minuter av inspiration du behöver för att totalt förändra hela din värld och förvandla ditt liv, har en tendens att alltid komma i slutet av timmar, veckor, månader eller till och med års kämpande, oförstånd, tjuvstarter och skenbar hopplöshet.

När drömmen blir sann och du blickar över axeln, ser du att dessa fem minuter var möjliga på grund av allt som ledde fram till dem, och att du egentligen aldrig behövde vara så kritisk mot dig själv eller den tid det tog.

En av de saker som jag personligen fortfarande behöver tänka på är att se tiden an. Att alltid veta att sakers tillstånd är som de ska vara och att jag behöver gå igenom olika processer och låta saker mogna, i lugn och ro. Att jag slappnar av, är här och nu och gör varje uppgift med glädje och efter bästa förmåga väl medveten om att det i sinom tid kommer att leda till mina fem minuter av inspiration som förändrar allt.

Ibland har jag en knasig förmåga att istället låsa hela processen genom att kämpa, pressa och trycka för att tvinga resultatet att komma i min takt och på det sätt som jag förväntat mig från början. Precis som ett litet barn som varje morgon gräver upp fröet för att se om det har växt något.

Händer det att du hamnar i samma fälla som jag gör? Att du istället för att glädjas åt dagens uppgifter kämpar och sliter för att få ett specifikt resultat levererat på just ditt sätt och på den tid som du har bestämt.

Accelerera veckan ut genom att slappna av och med glädje göra de uppgifter som är kvar. Medveten om att du egentligen aldrig behöver vara kritisk mot dig själv eller den tid saker tar. Börja direkt, innan veckan är slut.

Lycka till!

  • 101 visningar

Gillar

Kommentarer