Köra världen runt|| MÅNDAG 27-5-2019

Hej, vi kan ju börja med hej. Det har varit lite dött här nu typ en vecka som vissa kanske har märkt. Har liksom int riktigt haft lusten eller orken till att blogga. Men jag tänkte lite kort(är inte bäst på att hålla de kort men jag ska försöka) berätta vad som hänt under de senaste dagarna.

Jag har jobbat förra veckan men denna vecka är jag ledig för att ställa till examensfesten, ja jag tar ju examen på fredag, säger man så? tar examen? kanske bara med studenten man säger så. Men iaf känns det ganska overkligt, 3 år har gått så otroligt snabbt och nu är det bara några dar tills jag står på scenen och får sätta på mig mössan och få betyg i handen. HELT SJUKT!

Jag har varit på gym en kväll med Lotta och Ellen, fattar ni, JAG på gym??! helt sjukt de också, händer typ aldrig.

Jag har kollat på de tre senaste hockey matcherna som Finland spelade. Inte mera än det men de var väldigt spännande matcher, När de spelade mot Ryssland så höll jag på att bita sönder sladden på mina hörlurar, så spännande var det. Och ja Finalen var ju super den också.

Jag var till kokkola idag för att köpa lite saker som behövs till festen

Jag har ätit min första lösglass på stan för i sommar ikväll med Ronja

Jag har hunnit förälskat mig i låten Walk with me- Måns Zelmerlöw fast den förälskelsen börjar minska redan vilket det ofta gör i musikväg. Men sen även lite mera country musik som tex What´s mine is yours- Kane Brown när man är på de humöret då man vill ha lite lugnare musik. Älskar hans röst alltså.

Testade även just halpahallis egna choklad, alltså svin god alltså.

Klockan är 21.46 en torsdag kväll och det regnar, mysigt om du frågar mig. Favorit musik spelas från radion och allt känns superbra och jag skulle kunna köra typ världen runt just nu känner jag.

Kram, Wilma

Gillar

Kommentarer