Första december // Lillajul och första advent

Hej på er. Vet ni, nu är det december, julmånad och den mysigaste tiden på året.

Jag tänkte faktikskt att jag ska köra en julkalender här på bloggen, alltså ett inlägg varje dag fram till julen. Jag har en hel del planerande ännu för tanken kom igår att jo men hej en julkalender, suverän idé. Jag hade faktikskt en förra året på förra bloggen men nu vill jag testa igen. Men hela 24 dagar med julmysigt här,jaadå. Ja vi får hoppas på 24 dagar för ja kan ju vara lite lat eller glömsk ibland.

Igår var det lillajul, supermysigt det också. Haha "jag som ska beskriva julen med ett ord" - MYSIG

Dagen började med att vakna upp ganska sent, jag jobbade hela fredaskvällen och slutade ca halv 1. så blev nog sängdags ganska direkt jag kom hem.. Jag gjorde INGENTING på dagen, alltså verkligen ingenting. Eller ja jag kollade på David Dobrik på yt som jag e typ helt besatt av just nu, kollade på han en hel del förr för ett år sen typ men nu har jag börjat igen.

Lilla tomten kom även och slängde in lite godis som varje år. Sen på kvällen åkte vi till Ronjas, byggde pepparkakshus, käkade lite gott och lyssnade på julmusik. Sen transporten hem men husen var ju en sak det också. Min mage tog sjukt för att jag skratta så mycket.

Kvällens skämt av mej. Vi var nästan tvugna att ta med Ellens lillebror och hans kompis och jag sa "vi har ju med oss 2 passagerare redan... som är stora som hus." Haha de var roligare då..

Idag är det första advent, vi åt julskinka. Tände första ljuset på vår ljusstake med ledljus för vi kan inte ha riktiga ljus pga mammas syre. Kvällens planer: INGENANING. Vi ses!

Kram, Wilma

Gillar

Kommentarer