VI SKA DANSA I NEON

Igår var det fest. I förebyggande syfte hade jag försatt mig i vilofas dagarna innan för att orka med, eller snarare för att efterdyningarna dagarna därpå inte skulle bli så starka. Jag tror att jag lyckades. Idag mår jag ganska bra. För mig är det lätt att bli upplevelsebakfull numera.

I inbjudan som skickades ut för några veckor sedan framkom det att färgglatt var klädkoden vi skulle förhålla oss till. Problematiskt för mig vars garderob består av svart och vitt tänkte jag, men sedan fick jag syn på en reflexväst när jag rotade igenom byrålådan i hallen och insåg då att lösningen var relativt enkel.

Kvällen var mysig och det kändes som både Lina och Hanna var väldigt nöjd när jag kramade dem hejdå i soluppgången. Det gjorde mig glad. Det förtjänar de.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Åh vad kul<3 Älskar när det är ett tema, blir mycket roligare då på nåt vis. ”Upplevelsebakfull” - kände igen mig så mycket. Kram på dig!
nouw.com/ineees
wilsoon
wilsoon,
Håller med så länge folk går all-in! Fint att du kunde känna igen dig i det. Det är faktiskt Isabel Bolternsten (TIPSAR HENNES BLOGG) som myntade det begreppet hos mig. Det är klockrent!
nouw.com/wilsoon
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
”Upplevelsebakfull” är numera mitt nya favoritord, haha!
nouw.com/feliciaidachristina
wilsoon
wilsoon,
Visst är det bra!! Det är tack vare Isabel Bolternsten som jag har börjat använda begreppet. Det var hon som introducerade det för mig. Rekommenderar hennes blogg starkt!
nouw.com/wilsoon
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh, ska helt klart kolla in hennes blogg!
nouw.com/feliciaidachristina