VEM ÄR JAG...

Vid matbordet?

Den som spiller blåbärssylt på sin vita skjorta, sväljer fel och behöver lägga sig i soffan ett tag efteråt för att inte spy av matkoma.

På fest?

Hmm, antingen den som bara går runt och snackar med folk eller rejvar sönder till isländsk house (HÄR). Allt beror på om jag är bland folk jag känner mig trygg med eller inte.

På stranden?

Landkrabban som ligger på strandfilten medan jag dricker liter av vatten och äter mängder av salta kex för att minimera risken för solsting. Förutom att sola kan jag läsa, lyssna på podcasts och umgås med vänner. Den enda kontakten jag har med vattnet är när jag står och kastar boll vid havsbrynet. Eller ja, inte om det är trettio grader. Ni fattar.

På stan?

Den som är i en helt annan värld. För att hårdra det skulle jag kunna gå förbi en barndomsvän jag känt i sjutton år utan att se henne. På den nivån. Det är fruktansvärt. Önskar att jag var mer uppmärksam men jag är verkligen inte det. Ser alltid åt fel håll. Alldeles för upptagen med att ta mig från punkt A till punkt B.

I klädbutiker?

Den som systematisk går igenom hela affären om jag bara är ute och strosar. Älskar att bara gå runt i en klädaffär och se ifall man kan hitta något undangömt plagg mellan galgarna. Det är sällan jag gör det, men ändå.

Hemma hos andra?

Superbekväm om jag är hos någon av mina närmsta kompisar. Vi går under mottot "Su casa es mi casa", vilket gör att jag kan lägga mig i soffan utan några vidare problem eller ta något ur kylskåpet om jag är hungrig. Däremot om jag är hos någon jag inte känner väl är jag väldigt respektfull och försöker vara ganska mycket till lags.

I sängen?

Roffar åt mig allt täcke och hackar tänder :-))

På flygplanet?

Sitter helst längst in för det ger de bästa förutsättningarna för att få någon sömn, samt att man slipper resa sig upp när person bredvid behöver gå på toa eller oroa sig för vart huvudet ska ta vägen när man väl somnar.

Hemma en chill dag?

Oftast har jag har pyjamas fram till elva tiden, byter sedan om för att gå en skogspromenad, äter lunch och gör något kreativ såsom läsa eller skriva, efter det kanske jag städar (oftast inte). På kvällen kör jag yoga eller mediterar, ser på TV med mina föräldrar och sedan går jag och lägger mig.

I ett förhållande?

Inte romantikern i alla fall haha. Dock vill jag gosa och vara nära mest hela tiden. Finns inget bättre än närhet från den man tycker om <3. I övrigt tror jag att jag är bra på att visa respekt gentemot min partner och visa förståelse när det kommer till behovet av ensamtid. Sådant är viktigt.

På morgonen / kvällen?

På morgonen är jag hyperkänslig för allt. Om pappa sitter vid köksbordet och bläddrar lite för hastigt i dagstidningen kan jag få ett utbrott. Helst av allt är jag själv, därför då får jag vakna upp i min egna takt och slipper vara otrevlig mot någon annan.

Nu för tiden är jag oftast trött på kvällarna och det har jag infunnit mig med. Under vardagar följer jag de rutiner jag har hittat som gör att min sömn inte blir bristfällig. Handlingar som gör mig lugn. På helger ser mina kvällar såklart annorlunda ut. Allt beroende på dagsform.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Du är så galet vacker Wilma! Måste bara säga det!!<3 Så rolig lista, känner igen mig så mycket angående morgonfronten, att vara hyperkänslig för allt då. Du satte ord på det! Kram
nouw.com/ineees
wilsoon
wilsoon,
Tack snälla Ines!❤️ Glömde ge cred (😬) men hittade den hos Hanapee 😊 Hahah skönt att höra att jag inte är ensam! Kram
nouw.com/wilsoon
stonefox
stonefox,
SÅ fina bilder på dig!!
nouw.com/stonefox
wilsoon
wilsoon,
Tack snälla Nina!!
nouw.com/wilsoon
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Wow Wilma!! Vilka bilder, helt magiskt vacker är du <3<3
nouw.com/corneliakarlsson
wilsoon
wilsoon,
Vad snäll du är, tack!!<3
nouw.com/wilsoon
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Haha, är precis likadan på morgonen. Och alltså du är så fiiin på bilderna! <3
nouw.com/feliciaidachristina
wilsoon
wilsoon,
Ja, jag och min bästa vän har hittat stratergier då vi är likadana. Exempelvis pratar vi aldrig med varandra utan sitter bara tysta ifall vi åker buss tillsammans på morgonen. Vi både vet hur vi funkar hahah. Tack snälla Felicia! Kram<3
nouw.com/wilsoon
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hahah åh, skönt att ha en vän som är precis likadan i en sån situation! <3
nouw.com/feliciaidachristina
Karolinee
Karolinee,
Rolig lista , kanske ska göra också 😊🍁
nouw.com/karolinee
wilsoon
wilsoon,
Jamen gör det!! 😊
nouw.com/wilsoon