V.35- SKRIVARKURS, KIROPRAKTOR & KAFFE LATTE

VECKANS HUMÖR.

Det har varit tufft att komma tillbaka till skolan, men ändå hanterligt. Jag känner direkt hur de framstegen jag gjorde under sommaren, såsom bättre minne, ron i kroppen och bättre sömn blir sämre under vardagarna men kommer tillbaka en smula under helgerna. Jag hoppas och tror att det blir bättre när skolan drar igång på riktigt då jag förhoppningsvis har upptäckt mina akilleshälar och börjat hitta strategier för hur jag ska lösa dem problemen.

Från torsdag och fram till nu har jag dock haft det bra! Skolan var till och med rolig (???) torsdag och fredag. Viktigt att nämna. Lätt att glömma.

vECKANS SKRIVANDE. 

Tror inte jag har nämnt det, men jag har börjat läsa en skrivarkurs på skolan! Läraren vi har verkar vara underbar. Jag har varit lite orolig för denna kurs då prestation kopplat med skrivande alltid resulterar till skrivkramp för mig. Som tur är vill inte vår lärare associera våra texter med betyg, utan bara konstruktiv kritik. Jippi!!

Sedan känns det så häftigt att två gånger i veckan få kliva in i ett klassrum och möta personer som delar samma intresse som mig. Jippi x2!!

vECKANS JOBBIGASTE.

Har haft konstant spänningshuvudvärk fram till fredag. Jag tror att det får mig känna mig tröttare än vad jag faktiskt är. Imorgon ska jag träffa en kiropraktor och jag är LiVrÄdd. Avskyr tanken att någon ska knäcka min nacke och rygg. Usch.

VECKANS HÖJDPUNKT.

Att min sömn har blivit bättre. Nog för att jag vaknar 4-5 gånger under en natt, men åtminstone somnar jag om relativt snabbt. Det gör så mycket att få sova. Utan sömn slutar man vara människa.

VECKANS BLICKFÅNG.

Bättre än alla huvudvärkstabletter, varma bad och spikmattor i världen.

VECKANS TANKE.

Som ni vet har jag varit sjuk sedan början av juni, men för några veckor sedan börjat kunna träna igen. Till en början försökte jag hänga med i vårt träningsschema vi har med innebandyn, men nu har jag börjat inse att jag inte kan det. Jag skulle säga att jag känner min kropp så pass bra att jag vet att det inte beror på jag inte är tränad utan att jag inte har orken.

Högintensiv träning fungerar just nu inte för mig. Det dränerar istället för att ge mig energi. Däremot har jag insett att jag klarar av medelintensiv löpning och styrka. Efter ett så långt uppehåll är det som att jag på nytt får uppleva den mentala och fysiska styrkan man får av träning (dvs om man tränar rätt och av rätt anledningar). Det är så häftigt!

VECKANS BEROENDE.

Sojamjölk!!! Har inte kunnat dricka kaffe på evigheter i den mån jag vill (pga av magkatarr :-)), men nu däremot kan jag det tack vare sojamjölk. Helt enkelt kör jag 50/50 då resultatet fortfarande blir bra då det smakar ljummen kaffe latte. Jag har testat det med vanlig mjölk också och det rekommenderar jag ingen att göra.

VECKANS MUSIK. 

VECKANS längtan. 

  • Studenten.
  • Onsdag därför då släpps ett nytt avsnitt av Sjuksystrarna På Fredenslund.
  • Vardagskvällarna. Min tid att läsa Det Opålitliga Hjärtat .

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229