V.13- KOSLÄPP, LÖPNING & BILLIE EILLISH

VECKANS HUMÖR.

Från ingenstans har jag blivit nedknuffad och fast klämd av två fötter ståendes med fördelad vikt på varsin lunga. Intensivt har jag försökt ta mig upp medan jag har flämtat efter luft. Flera gånger om. Jag kan som inte beskriva det på något annat sätt.

Närmare helgens ankomst började trycket mot min bröstkorg släppa. Antagligen var allt relaterat till stress och prestationer. Jag som trodde att jag hade kommit längre än så.

VECKANS SKRIVANDE.

Jag har fått ännu en insikt gällande skrivandet. Oftast när jag sätter mig ner, eller ja nästan alltid, har jag ingen aning vad jag ska skriva om. De två första meningarna blir basen, men vad som ska komma där efter vet jag oftast inte. Jag skriver väldigt sällan om något jag vet, utan snarare tvärtom. Jag skriver för att förstå saker. Processen som skrivandet innebär för mig gör att jag märker sådant som jag annars aldrig skulle uppmärksamma varken inom mig själv eller min omgivning.

VECKANS JOBBIGASTE.

Sömnproblem, dock i ett mildare slag.

Stiger vanligtvis upp runt sex, men har i veckan vaknat flera timmar innan väckarklockan ljudit utan att riktigt kunna somna om igen. Kroppen har vaknat, trots att psyket skrikit av trötthet.

VECKANS HÖJDPUNKT.

Träning. Först och främst innebandyn. Kan inte sluta känna tacksamhet över att jag tycker att den sporten är rolig igen. Har saknat innebandyn. Sedan, något som nästan slår innebandyn är löpningen. Att få snöra på sig skorna och springa långdistans på barmark får mig att känna mig som korna antagligen känner vid kosläppet haha. Är avundsjuk på mig själv att jag har förstått mig på vad löpning faktiskt kan innebära.

VECKANS BLICKFÅNG.

Ska vara ärlig med att säga att jag hittade den här videon för ett bra tag sedan. Jag vill bara ge alla chansen att ta del av det Ren skapar. Det är magi.

VECKANS TANKE.

Som vanligt har jag tänkt mycket, men det är däremot ingenting särskilt jag kan komma på. Kan inte ni dela med er av vad ni har tänkt på? Vad som helst.

VECKANS BEROENDE.

Vatten. Skrev inte jag det förra veckan? Minns inte. Det ger i alla fall samma effekt (om inte bättre) som energidryck och kaffe.

VECKANS MUSIK.

Billie Eillish har släppt nytt album och "Bad Guy" är en solklar favorit hos mig.

VECKANS MÅL.

  • Sova.
  • Skriva dagbok.
  • Låta mig själv ta det lugnt.
  • Plugga mindre än vad jag egentligen borde.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Som vanligt är de här inläggen fantastiska!! "Jag skriver för att förstå" är så sant. <3 Skriva dagbok hjälper så mycket. Ta det lugnt också. Och att träna. Angående det du skrev om sömnen, jag hade det likadant för några veckor sen. Det berodde på att jag var så uppe i varv, min kropp var så vaken på något vis, den kände att den hände saker hela tiden. Mitt tips för det är att meditera och träna för det. Kram på dig<3
nouw.com/ineees
wilsoon
wilsoon,
Åhh, vad skönt det är att få höra från någon som känner igen sig. Träningen och dagboksskrivande hjälper verkligen. Jag har försökt att meditera och yoga, men kan inte nå samma ro som jag brukar. Fint också att du uppskattar dessa inlägg- det gör mig glad! Hoppas allt är bra med dig. Kram!<3
nouw.com/wilsoon