tio låtar som är 2020 för mig

1. THINK ABOUT THINGS

Kan med säkerhet säga att det här var låten som spelades mest under min student. Blir än idag alldeles bubblig när jag hör den. Speciellt när tonartshöjningen kommer;)

2. LOVERMAN

Ibland hittar jag låtar som jag omöjligt kan tröttna på. Mwuanas Loverman är en låt som har spelats stadigt sedan jag upptäckte den i somras.

3. Purple Hat

Den här låten har jag gjort mycket till. Den har varit med i bakgrunden när jag har gråtit (otroligt oklart jag vet), festat, tränat, åkt till jobbet klockan 06:00, solat och varit lycklig. Också en låt jag inte kan ledsna på.

4. Wake up

Trots att jag har lyssnat på den här låten minst 200 gånger kan jag fortfarande bara första versen. Har varit min go-to låt när jag har kört bil.

5. Pippi

Har börjat lyssna på jättemycket svensk hiphop (är det ens rätt genre?? säkert fel men aja) det här året.

6. Head & Heart (feat. MNEK)

Känner direkt hur pulsen höjs och känslan av att vilja spy infinner sig när jag hör den här låten. Varför? Därför den här låten har spelats på repeat på gymmet när Julia och jag har försökt knäcka varandra.

7. Good Things // 8. LEV MED MIG (feat. Kamohelo) // 9. Say no more

Låtar jag har sökt mig till när jag har känt mig krossad och sämst. Sedan i höstas finns det en lista på min Spotify som enbart består av låtar som har "Du äger världen-attityd". Har behövt det :-)

10. Whatever Will Be, Will Be (Que Sera, Que Sera)

Använt den som bakgrundsmusik vid middagar och på jobbet, haft den som avslappning i bilen när jag kört hem och tagit den som hjälpmedel i mina dagdrömmar om Spanien. Tänker också att texten passar ganska bra för det här året och livet i sig. Que Sera, Que sera.

Gillar

Kommentarer