TIDIG SKOLMORGON

Jag vaknar efter en natt med växelvis sömn. Det är oftast så nu för tiden. Konstant trött, men saknar trots det förmågan att hamna i något djupare tillstånd än att jag vaknar så fort markisen utanför mitt fönster fångas ut av vinden. Min kropp är inte van med att vila.

Hetsigt vispar jag gröten för att den inte ska bränna fast i kastrullens botten. Vattenkokarens väsen dånar i mitt huvud. När jag sköljer bort resterna av gröten från kastrullen behöver jag ändå ta fram stålullen.

Ute är det svalt. Pappas fleece skyddar mig från kylan och den för stora storleken gör att det fungerar som ett sittunderlag när jag sätter mig på den flisiga bänken. Friskluften och bara vara förmögen att ta intryck från papperstidningens tryckta sidor gör mig relativt lugn. En känsla jag vill utveckla en relation till.

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Såg din kommentar på mitt inlägg om utmattning. TACK och kärlek till dig.

Mycket igenkänning här. Efter nästan tre månaders sjukskrivning har jag börjat sova LITE djupare åtminstone och det hjälper ju väldigt mycket med måendet och orken också ❤️.
nouw.com/frulindhamn
wilsoon
wilsoon,
Detsamma till dig! Vad fint att du delar med dig. Vad skönt att du börjar se att sömnen börjar bli bättre. Det kommer nog göra att det är mycket annat, som du säger, i ditt mående och ork som kommer förändras också. Heja dig!<3
nouw.com/wilsoon