SOLEN VÄRMER.

När termometern står på -20°c spelar det knappt någon roll hur man klär sig. Luften känns inte krispig och bitande som den oftast gör när termometern drar sig ifrån nollan, utan den känns istället sylvass och livsfarlig när den möter huden. Idag gjorde inte det här något. När solen steg upp från horisonten så möttes den av en molnfri och klarblå himmel, vilket gjorde att mitt bleka porslinsansikte fick möte en värmande sol för första gången på väldigt, väldigt lång tid.

För några år sedan var ordet "konst" ett sömnpiller för mig. Idag vet jag att konst är så mycket mer än tråkiga, obegripliga och uråldriga målningar. Konst kan vara vad som helst, och det kan även betyda vad som helst. Man kan välja att se konst som poesi- att det inte finns några bestämda regler och att allt man ser går att forma efter sig själv.

Att i värme vandra runt i stadsmuseets ljusa och minimalistiska lokal omringad av konst och stora fönster var en väldigt mysig start på förmiddagen. Ännu en gång tackar jag gymnasiet för att de förstår att man inte behöver lära sig på det traditionella sättet för att nå kunskap.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Så fint och intressant skrivet <3 Eget. Kram!nouw.com/ineees
wilsoon
wilsoon,
Men åhh tack finis!! Kram<3nouw.com/wilsoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229