SKÄRMDUMPAR FRÅN MIN MOBIL 7.0

Vi är tillbaka med Skärmdumpar från min mobil där jag bjuder in er att snoka I vad som pockar på min uppmärksamhet i det dagliga bruset.

Folkkära Mauri har släppt podd och jag har lyssnat på alla avsnitt som har släppts. Det vill säga två stycken. Rekommenderar varmt! Perfekt lyssning när man ligger i solstolen eller trampar sig framåt på cykeln.

Fastnade för både bokomslaget och titeln.

Jag ska förresten försöka skriva ihop ett bokrecension-inlägg med några av böckerna jag har läst i sommar. Andan ska bara falla mig på först.

Jag blev kärleksbombade av två andra bloggare här på Nouw i deras inlägg vilket givetvis behövde sparas ned. Bra att kunna läsa under både bättre och sämre dagar. Det är ganska vanligt att jag gör det, sparar ned sådant ni skriver till mig. Både för att ni är så otroligt snälla och peppande gällande mitt skrivande, men också för att ni alltid har så vettiga tankar i ämnena som tas upp här inne. Älskar nätverket vi har skapat här och mellan varandras bloggar! Det är himla fint <3

Önskar att jag fyller år i augusti när jag ser det här bäddsetet från Gina Tricot.

Citat tycker jag handlar om att träna sig i att komma bort från perfektionen. Jag tror man måste börja smått för att bemästra det, eller åtminstone bli bättre på det. Till en början kanske det kan räcka med att låta håret stanna i sin hästsvans när man egentligen borde ha tvättat det dagen innan, inte göra allt på sin "att göra"-lista eller att lägga ut en bild på Instagram som inte är helt fläckfri. Börja vara äkta i sådant som inte har någon betydelse för att med tiden kunna applicera det på sånt som känns mer nära hjärtat. Mer känsligt.

Och att komma bort från strävan att alltid prestera, och prestera till perfektion, handlar nog också om gränssättning. Att våga sätta stopp och vila i tanken att man egentligen aldrig blir klar. Jag tycker Ebba verkar ha ett härligt synsätt på det hela.

Igenkänning. Suck suck suck.

En kväll fick jag ont i halsen efter att jag hade suttit framför tv:n och tryckt i mig honungsmelon. Jag tog en värktablett, gurglade med sådant som förstör smaklökarna och gick och la mig. Dagen efter vaknade jag upp frisk som en nötkärna och med detta mail i inkorgen. Lite läskigt, men mest intressant. Visste ni som är pollenallergiker av olika slag om detta?

Tänker att jag avslutar det här inlägget med det klokaste jag har läst på länge. Ibland måste vi bara lita på att vi har tid. Att vi inte behöver leva varje dag som om det vore den sista. Suktar vi bara efter nästa händelse och nästa steg- när får vi då tid att njuta av det som faktiskt sker nu? Ibland är det bättre att en onsdagskväll bara besluta sig för att läsa boken och skippa se serien, skriva i dagboken och handla kläder på internet. Ge sig själv chansen att landa i det man gör. Välja en sak att ägna sig åt istället för flera. Vi behöver inte hinna med allt hela tiden. Vi behöver inte gynnas av varje syssla vi gör. Vi kan också bara vara.

Gillar

Kommentarer