PÅ EN FLYGPLATS

Sitter på Málagas flygplats lutad mot en kall metallvägg för att ladda mobilen. Det är första gången på en vecka jag överväger att ta på mig munkjackan som har varit orörd sedan jag lämnade den klaustrofobiska kabinen bakom mig.

Vi har haft det bra här Filip och jag. Första dagen var lite tuff, min kropp gav vika som den kan göra ibland, men annars så. Málaga som stad, spanska kulturen, vänligheten hos folket och att få umgås med Filip har skapat trygghet och därmed uppskattning för dessa dagar som vi bokade in i vår kalender för drygt en månad sedan. Sista minuten, typ.

Om mindre en ett dygn är vi hemma. Den hemlängtan jag känner är grundad på saknaden av mina föräldrars värme, kompisars sällskap, reflektion och skrivandet. Det får mig att vilja komma hem. Spanien skulle jag inte ha något emot att stanna i om jag fick dem delarna.

Gillar

Kommentarer

Linnea
Linnea,
Åh - ser framemot att få läsa om eller se lite bilder från resan! Drömmer bort så mycket just nu.linneabrannstrom.com
wilsoon
wilsoon,
Det kommer så fort jag är hemma! Har mycket att visa och har saknat bloggen så mycket!!
nouw.com/wilsoon
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tycker det är så fint när man mot slutet av en resa börjar längta hem lite! Det får en att reflektera över det fina man har i livet ändå!nouw.com/celinelundqvists
wilsoon
wilsoon,
Oj, jag har inte tänkt på det viset. Du har verkligen rätt!nouw.com/wilsoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229