ONSDAG & JAG ÄLSKAR DIG

Onsdagsmorgon och jag fick vakna av mig själv. Redan under frukosten bestämde jag att idag snör jag på mig löparskorna igen. Mitt immunförsvar har varit sargat sedan i vintras när jag åkte på en rejäl förkylning. Oavsett vad jag gör har jag alltid lite ont i halsen på morgonen, känner mig hängig kring kvällen och är nässpraysberoende på heltid.

Löprundan gjorde mig gott. Löpning gör det med mig. Antagligen kommer energikicken och endorfinerna bita mig i arslet imorgon. Men det kan alltid ske mirakel och jag hoppas på det. Tänker att imorgon är imorgon. Idag är idag. Nuet osv.

Jag fönade håret efter duschen och blev nöjd?? Såg ut som att håret nyligen hade torkat efter ett dopp längs Spaniens solkust.

Anledningen varför jag inte tillät håret till lufttorkning var min iver att få sätta mig i fullmundering i solstolen, äta lunch och lyssna på Älskade psykopat. En mättad mage och sovstund senare smsade jag några vänner och frågade ifall någon var sugen på vin i vårsolen.

Och jajamän efter jobbet kom Ellen förbi. Bjuden på vin och linschips! Vilken dålig kombo tänker ni och jag kan inte göra annat än hålla med. Men det är väl lite charmen med spontanitet?

Efter några timmar kurrade magen igen. Jag berättade för Ellen om receptet jag hade sett på tv igår, men som jag saknade ingredienser till. Både att åka till affären och tillaga kändes motbjudande. Sitta i solen med min bästa vän kändes roligare. Och vet ni vad som hände då? Jag kom på den bRilJAntA idéen att fråga om inte Ellen ville stanna över och laga Ingrossos fantastiska saffranspasta. Fram från förrådet åkte cyklarna, och vi var plötsligt påväg mot affären.

Och KOLLA vilket mästervärk vi skapade!! Och det bästa av allt var att det var lika gott som det såg ut. Hej och hå vilken bra dag det blev trots allt. Tack Ellen, solen, årets första cykeltur, maten och lusten för det. Jag älskar er<33

Gillar

Kommentarer