MIN TRADITIONELLA PROCEDUR VID ÅRSSKIFTE

Igår vid midnatt satt jag i sängen med linjerat papper och penna i varsin hand. I tre år har jag gjort denna procedur innan utgångsdatumet för året har hunnit komma. Jag sätter mig ner och reflekterar, skriver och skapar en text som senare enbart kommer vara för mina egna ögon att betrakta.

Jag gör det mycket på grund av rädslan som finns i att glömma. Skriver jag inte, försvinner det. Men, jag gör det också för att få ett avslut på något sätt. Oftast efter att den sista punkten är skriven växer det en slags stolthet inom mig. Varje år genom att göra det här visar jag mig själv hur jag växer, lär mig gå på vatten och besitter förmågan att borra mig igenom cementblock. Jag blir även påmind över hur tacksam jag är. Hur tur jag har.

2019 saknar förväntningar. Jag ser det nya året på samma sätt som jag gjorde när jag påbörjade skriva i min nya dagbok för några månader sedan. Allt rungas med en nyfikenhet över vad som kommer upplevas och kännas, och vilka viljorna är som kommer styra mina val.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Fint ❤️
nouw.com/ineees