LYCKAN ATT FÅ GÅ I MIN EXTRAORDINÄRA KLASS

Om mindre än två månader kommer samma lycka spridas inom min kropp och synas genom mina lyckofyllda gröna ögon. Om mindre än två månader har jag sommarlov. Det är något däremot som skiljer sig. Sommarlov med massor av sol och bad är något som består, det som inte består är att komma tillbaka och mötas av min älskade klass. Vi har blivit för stora, det gäller oss inte längre. Vi kommer inte gå tillbaka till vardagen längre, därför vi alla kommer bilda oss 31 olika vardagar snart.

Imorgon går jag tillbaka till den trygga och varma vardag jag har haft i snart tio år, efter sommarlovet kommer den inte vara densamma. Om åtta veckor kommer lyckan att sprida sig i mina ögon igen, men den här gången även med sorg över att inte få umgås med dessa underbara vänner som jag har fått vara med i tio år. Än är inte den här grundskoletiden slut och det är massor med dagar som ska fyllas ut med diskussioner, skratt och kärlek. Samtidigt är en speciell känsla att gå nian, man gör olika skoltraditioner för sista gången, gör sina sista prov i olika ämnen och man uppskattar allt lite extra.

Nu ska jag insupa allt av min sista tid i grundskolan, trots att det kändes som att det var nyss man började förskolan. vilken resa jag har gjort. Från att ha varit tjejen som alla minns som blyg och rädd för allt som var socialt, till den jag är idag. Aldrig att jag för tio år sedan skulle tro att jag skulle en dag kunna älska att stå framför en klass och presentera framför klassen, stå upp och prata om saker som jag vet kan ge mig motstånd eller skriva insändare och sedan prata live i radio, för antagligen flera tusen människor. Grundskolan har grundat mig till den jag är idag, men detta skulle aldrig gå om jag inte fick chansen att utvecklas i världens finaste och varmaste klass. Tack!

Gillar

Kommentarer

isabelkensson
isabelkensson,
Åh vad fint skrivet Wilma <33
nouw.com/isabelkensson
wilsoon
wilsoon,