LILL-LÖRDAG: JOBB, TACOMYS & SMYGFOTOGRAFERING

Igår jobbade jag. Skräll. Det är som det enda jag har tid för nu. Jobb och sömn. Jobb och sömn. Jobb och sömn. Försök att inte gå sönder. Försök att inte gå sönder. Försök att inte gå sönder. Jag vilar, mediterar, läser böcker och försöker göra allting rätt. Vill verkligen inte gå sönder.

Efter jobbet åkte jag först till Lina och slängde mig på hennes soffa med ett glas vatten. Drack upp det lika snabbt som en hund äter upp ur sin matskål. Tänkte att jag fortfarande inte har vant sig med att hon har flyttat hemifrån.

Efter någon kvart eller så gick vi vidare till Ellen. Vad kan det vara hem till henne? Två hundra meter. Vi lagade mat, pratade och umgicks. Unisont sa vi Oj, vad mysigt det är att göra sånt här mitt i vardagen!

I trapphuset fick jag syn på en man i fullfärd med att gå kvällspromenad med sin hundvalp. Jag sprang fram till fönstret och knäppte en bild. Genast ångrade jag mig. Tänkte på alla kändisar som dagligen lägger ut stories som vädjar om att folk ska sluta smygfota. Men sen tänkte jag att man får skylla sig själv om man har en sådan söt hund. Att det nog i slutändan kanske inte gör något.

Gillar