KÄRLEKSFÖRKLARING TILL TONÅRSKILLAR I NIAN

Fy vad jag älskar er killar som störde sig på mig när vi alla var femton år. Ni som inte kunde erkänna när en tjej hade rätt, dolde tonårsvett med AXE och låtsas brottades i korridorerna i väntan på att nästa lektion skulle börja. Det var inte många av ert slag, men ni var trots allt några stycken och om jag ska vara ärlig önskar jag ibland att ni hade varit fler.

Under rasterna som var kvar av vår högstadietid förvandlades "gröna rummet" som hade intorkade pappersbollar uppe i taket till en plats vars kärna bestod av diskussioner, gråt och bröl. I början när vi satt där och diskuterade lyckades ni enbart få mina knogar vita när jag satt där med ett hårt grepp om den lila soffans armstöd. Minns ni det? Det är klart ni gör!

Med tiden lärde ni mig att hantera era ord som ni endast sa för att provocera. Jag lärde mig tala lugnt när mitt blod rusade och helt plötsligt var det ni som blev tysta. Minns ni det också? Inte? Det hade jag inte förväntat mig heller.

Ni väckte även lusten i mig att vilja förändra och allt grundade sig på att jag fick en försmak av den förmåga jag själv besatt. Kunde jag få er till att lyssna tänkte jag att jag kunde få vem som helst till att göra detsamma.

Tack vare er började jag skriva krönikor och argumenterade texter. Jag spred mina ord till lokala tidningar och jag skapade plattformen jag befinner mig på nu. Mina ord blev uppmärksammade och folk i min allmänhet började intala mig om att jag hade börjat brinna, och om vi alla ska vara ärliga var det ni som hade fått mig att bli till lågor.

Och förresten! Ni killar som kanske tar åt er äran. Det är ju inte er jag älskar. Jag älskar bara den ni fick mig till att bli.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
*Applåderar*!!!! Grymmaste du. Relaterar så mycket till den här texten. Ojojoj. Tack för att du satte ord på det. Kram
nouw.com/ineees
wilsoon
wilsoon,
TACK Ines!! Heja dig<333
nouw.com/wilsoon
hannahallencreutz
hannahallencreutz,
Igenkänningsfaktor DELUXE!!! Hahah, hela min högstadietid (än idag). TACK ❤️❤️❤️
nouw.com/hannahallencreutz
wilsoon
wilsoon,
Kämpa!! Backar dig till 110, bara så du vet.
nouw.com/wilsoon
Elvira,
Så fint så fint!
morkblatt.blogspot.com
wilsoon
wilsoon,
Tack snälla! <3
nouw.com/wilsoon