KÄRLEKEN TILL SKRIVANDET.

Jag ska försöka förklara enkelt så du förstår, även fast jag vet att jag inte kan. Det blir alltid så när jag skriver. Om jag ska skriva "Jag satt på en stol" måste jag skriva något mer i stil med "Min kropp kändes mör efter den långa skoldagen, så jag satte mig ner i min nedsuttna kontorsstol, öppnade datorn och började skriva på det jag nu berättar för dig".

Du kanske inte förstår mig och mitt skrivande. Förståeligt. Skrivandet är för mig en frizon. Det är en av de få platserna jag släpper alla krav. Jag vet att jag skriver på ett sätt som du kanske inte förstår. Det är inte så konstigt. För varje rad jag skriver finns det alltid en bakomliggande mening som jag har skapat för mig själv. Den där bakomliggande meningen kan du förstå om du utgår efter dig själv och inte utefter mig.

Min passion för skrivandet kommer från folk som tror på mig och mitt skrivande. Jag skriver för dem och för mig själv. Som jag skriver idag kommer jag inte skriva i framtiden. Jag kommer aldrig kunna släcka den ivriga törsten att utveckla den kärlek jag har inom mig. Förlåt, nu kanske det blev lite otydligt igen..

Skrivandet är något speciellt för mig. Det är något jag är helt säker på att jag aldrig kommer kunna förklara, varken för dig eller någon annan. Däremot kanske du förstår mig lite bättre nu? Varför jag skriver som jag gör. I min frizon utan krav, slukas jag in i skrivandet, tron av att jag kan och i vetskapen att jag skapar något alldeles eget.

Gillar

Kommentarer

emeliies
emeliies,
du är ett geni!
nouw.com/emeliies
wilsoon
wilsoon,

Fina fina du!! <3 Tack.

nouw.com/wilsoon
Palle,
Härligt att du hittat en frizon.
www.makemesmile.se/blogg
Palle,
Härligt att du hittat en frizon. Tycker det låter bra och ärligt. Heja!
www.makemesmile.se/blogg
wilsoon
wilsoon,

Tack snälla för peppen!

nouw.com/wilsoon
ineees
ineees,
Du skriver helt fantastiskt bra, blir så inspirerad! <3 Sluta aldrig. Så tryggt att ha en frizon. Kram
nouw.com/ineees
wilsoon
wilsoon,

Okej, jag blev lite berörd av den är kommentaren. Tack snälla Ines!! <3 Du får lova mig att aldrig sluta skriva, du är så oerhört begåvad. Massor med kramar!

nouw.com/wilsoon
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Att skriva är terapi. Skrivandet delas med både de lyckligaste och allra mörkaste stunderna. Så fint!
nouw.com/corneliakarlsson
wilsoon
wilsoon,
JA, JA, JA! Blir så himla glad när personer som dig sätter ord på vad jag känner. Skrivandet, ja, det är så fint.
nouw.com/wilsoon
liindfors
liindfors,
Åh du skriver så himla bra!!! <3
nouw.com/liindfors
wilsoon
wilsoon,
Åhh tack snälla!! Blir så glad. Kram<3
nouw.com/wilsoon