JULAFTON 2017.

Nattens sömn blev inte lika lidande som den alltid blev när jag var ett litet barn och lät mina förväntningarna kring morgondagen styra över hur många timmars sömn jag skulle få. Igår vaknade jag istället utvilad och när jag beslöt mig för att gå upp möttes jag av en present vid andra sidan av dörrlisten.

Med lockat hår och en röd stickad tröja gick jag med mina kära till kyrkan för att sjunga med i dem få psalmerna jag kände till och krama om de vänner samt bekanta vi träffade. Senare mot eftermiddagen blev det äntligen dags för julbord efter några timmar av att fixa med mat och bordsdekorering. En middag som bestod av mycket skratt och kärleksfull gemenskap.

Jag har tur. Faktum är att vi pratade mycket igår om dem barnen som får ett knivhugg i magen istället för den där kittlande känslan när de tänker på julen. Det är inte bara runt jul vissa barn behöver vistas i en hemsk miljö med alkohol och våld, eller en förkrossad förälder som inte känner att den kan ge sitt barn det den förtjänar på grund av ekonomiska skäl. Jag antar att det här blir så påtagligt vid julafton då det är BARNENS högtid.

Jag tänker extra mycket på er.

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så härliga bilder!
nouw.com/emellie_larsso
wilsoon
wilsoon,
Åhh tack så mycket! Gott nytt år!<33
nouw.com/wilsoon