HÖJDPUNKTER FRÅN VECKAN

I början av veckan var mitt mående på topp. Jag kände mig sprudlande glad och jag var varken trött eller utnött av skolan och att det var flera dagar till helg igen. Egentligen älskar jag skolan. Jag trivs verkligen så fruktansvärt bra i den miljön jag går till varje vardag där jag möts av fina lärare, underbara klasskompisar och massor med skratt, något jag är oerhört tacksam över. Samtidigt är det väldigt tungt att gå till skolan när man vet att man måste ta med plugg-biten hem flera timmar efter skolan är slut och sedan ha massor med stress inombords. Samtidigt ska jag inte klaga därför jag är så fruktansvärt privilegierad.

I veckan har jag även rockat sönder mina glittersockor samt mina andra roliga sockor jag införskaffade mig förra helgen. Alltså älskar verkligen den där lilla detaljen. Egentligen är inte sockor det roligaste plagget man bär och lägger energi på, men jag har motbevisat för mig själv att man visst kan göra ett tråkigt klädesplagg till ett plagg som höjer en enkel vardagsoutfit. Kan inte det bli en trend?

Snabbe vet hur man skär en avokado haha <3

Veckan var slut och det firade jag och några andra genom att överraska Anton som fyllde år för ett tag sedan. Själva överraskningen blev lite misslyckad då jag råkade spela versen istället för refrängen av Stevie Wonder's "Happy Birthday" samt att kommunikationen om när vi skulle gå ner för trappen blev helt fel. Det blev inte den ideala överraskningsreaktionen när alla hoppar fram och säger "Surprise!!" haha. Det gjorde dock ingenting då kvällen i sig blev supermysig och trevlig med massor av prat om alla möjliga ämnen, samt en varm och god atmosfär.

Lördagen greps jag av en extrem trötthet och jag sov nästintill hela dagen. Det var dock otroligt skönt och säkert välbehövligt då jag idag har pluggat hela dagen för den kommande veckan. I övrigt har den här veckan varit väldigt härlig, särskilt när man har fått känna på vårvädret nästintill hela veckan. Hur har er vecka varit?

Gillar