HEJ OCH FÖRLÅT (ELLER KSK INTE) !!

Hej och förlåt tänkte jag skriva, men jag stryker förlåt därför ni skulle ändå inte vilja läsa resultatet som blir när jag tvingar fram mina ord, tro mig. Det blir bättre om det är genuint och därmed har dagboksskrivandet förblivit det närmsta jag har kommit skrivandet de senaste dagarna. Jag har inte känt suget för något annat.

Vad har hänt sedan senast då? Filip och jag firade ett år tillsammans med att återuppleva vår första dejt. Jag har legat timmar under växlande molnighet i gräset på den blommiga stranddunken med Sommar i P1 i hörlurarna. Inhandlat väckarklocka och raderat olika medier efter lyssnat på Anders Hansens sommarprat. Läst böcker. Tagit mina första löpsteg på 12 veckor då min förkylning verkar mer eller mindre hittat sin väg ut nu, det var en nära döden upplevelse.

Jag tränar fortfarande intensivt på att värdesätta mig själv och mitt välmående. Trots att augusti och hösten som skämmer mig börjar närmar sig försöker jag vara här och nu. Ingen idé att oroa sig för något man inte kan börja påverka än. Mjölka det sista ur sommaren ska jag göra, trots att det emellanåt är fruktansvärt svårt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229