Hallå i sjukstugan!

Hej hej hallå i sjukstugan! En vecka har jag befunnit mig här- invirad i täcken, käkandes på febernedsättande och i ett allmänt ynkande om mitt tillstånd. Oj vad jag sover ska ni veta! Har inte sett ett enda fyrtio minuters avsnitt av någon tv-serie därför har hunnit somna innan dess slut. Så trött och slut är jag.

Skrev i min mobilanteckning för några dagar sedan "Det enda jag önskar är att ha energi till att vara med mina kompisar, kunna träna utan bakslag och göra sådant jag mår bra av. Att klara av mina basbehov. Får jag det blir jag nog lyckligast i världen." Håller tummarna att den här genomkörningen av kroppen ger mig en ny era. Jag ber på mina bara knän.

Vad tycker vi om mina prickiga sockor förresten? Fina va! Hahah. På tal om kläder är jag övertygad att vi snart får plocka ned sommarklänningarna som ligger högst upp i garderoben. Det ligger i luften. Helt övertygad.

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Åh krya på dig massor! Kan verkligen känna igen mig i den där känslan, att inte ha samma ork som man en gång haft, bara för att orka med vardagen. Ibland känns det som man har en förkylning inombords som inte bryter ut och som ligger och spökar då och då. Hoppas du får nya tag efter dessa dagar! Kram<3

nouw.com/msahakangas
wilsoon
wilsoon,

Tack snälla för din omtanke<3 Ta hand om dig!

nouw.com/wilsoon
stonefox
stonefox,
wilsoon
wilsoon,

Tack Nina<3

nouw.com/wilsoon
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Krya på dig Wilma!! <3
nouw.com/feliciaidachristina
wilsoon
wilsoon,

Tack snälla Felicia<3

nouw.com/wilsoon