FÖRSTA DAGEN PÅ GYMNASIET.

Vid 06:30 ljöd alarmet som väckte mig, därför första dagen av gymnasiet skulle påbörjas, och det var endast några timmar bort. Jag satte på en nyskapad playlist med låtar som jag kan varenda ord på, medan jag gjorde ordning mig och drack mitt te. Det var när jag låste dörren efter mig, jag började känna hur en smula nervositet började växa sig allt starkare.

I bilen dunkade vi Beyonce för att lugna nerverna och få en boost av självförtroende. Den bilfärden som vi hade framför oss som känns oftast någorlunda kort, kändes idag helt plötsligt betydligt längre. När bilen stannade och vi klev ut genom varsin bildörr, så blev det som ett uppvaknade. Det är här ska bli den platsen vi ska spendera 3 år framöver i.

Vid dörren möttes vi av lärare som hälsade oss välkomna, och väl inne i lokalen träffade vi massor med kända ansikten som vi kunde fördriva tiden med innan uppropet. Helt plötsligt befann jag mig i ett klassrum med dem som ska vara mina klasskompisar under min gymnasietid.

Jag är chockad. Aldrig hade jag förväntat mig att jag skulle hamna i en grupp där alla kom så bra överens med varandra så fort. Efter bara några timmar var det många av oss som satt och prata om allt och ingenting. Allt känns så bra! Linjen, miljön, människorna, ALLT!

Gillar

Kommentarer

FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
Åhhh!! Vad jag älskar detta inlägg, heeelt klart mitt nya favoritinslag du skrivit! Kändes typ som att jag skulle börja gymnasiet haha! Ugh LÄNGTAAAR!! 😫😫😍 Vilken linje går du i?
nouw.com/farahnazakbari
wilsoon
wilsoon,
Neej vad glad jag blir att du tycker om det!!❤ Om ett år är det din tur och nian går verkligen så snabbt, du kommer knappt hinna blinka. Jag går samhälls och kommer antagligen gå med inriktning beteende, vilket känns såå bra och intressant. Har du någon idé redan nu vad du vill gå för något?😬😝☺️
nouw.com/wilsoon
Brama
Brama,
Vad härligt att allt känns bra!
nouw.com/brama
wilsoon
wilsoon,
Ja, verkligen! Det är en såååån lättnad!
nouw.com/wilsoon