FINA STUNDER I JULI

Juli började med att jag stod på hustaket och knäppte bilder med min kamera mot den brinnande himlen. Det skulle tydligen visa sig att denna månaden skulle bli lika vacker som den vyn jag såg den kvällen.

Vi åkte för ett miljöombyte till Stockholm för en helg och upplevde storstadslivet. Jag saknar det inte när jag väl lämnar det men uppskattar det alltid lite när jag väl är mitt uppe i det. Det händer alltid någonting. Det där någonting är alltid extra roligt att få dela med en grupp av människor som man tycker extra mycket om.

Aldrig har jag kunnat gå barbent vid midnatt utan och frysa eller utan en huvtröja runt min midja, men det har jag kunnat den här månaden. Vid varje ledigt tillfälle den här månaden har jag dragit på mig min bikini, lagt mig i solen och badat när värmen har blivit olidlig.

Stolt säger jag till mina vänner att jag inte längre är badkrukan de känner mig som. Samtidigt tror jag det finns få badkrukor kvar där ute med tanke på det här vädret.

Sommarmånaderna är så fantastiska på så sätt att saknaden oftast hävs då allt fler kommer hem för några dagar och man får träffa personer man inte har träffat under vinterhalvåret. Man får tid för varandra.

Juli har varit fylld med middagar, både med vänner och släkt. Middagsbord fyllda med god mat, barn som springer i gräset och vuxna som dricker kaffe och skrattar i kör i den varma kvällssolen. Sådant jag kommer minnas när hösten kommer och det enda man gör är att frysa.

Gillar

Kommentarer