FAVORIT I REPRIS

Dagen startade för tidigt för att vara påsklov då det var dags för körning med mopeden. Vet ni hur svårt det är att köra mellan koner, och vet ni hur störande det var när den andra eleven tränade motorcross och klarade alla övningar med en klackspark? "Jaha" kände jag mest. Det gick dock bra när jag började förstå grejen och innan jag visste ordet av det var jag ute i trafik och körde vilket var superkul! Det kommer verkligen bli en sådan frihet att kunna köra vart man vill och inte vara beroende av att någon behöver skjutsa.

Jag var hemma så pass tidigt att mina vänner inte hade vaknat, men efter någon timme gick jag och Ellen ut på en promenad med hennes otroligt söta hund. Sedan kom Lina även förbi och vi alla tillsammans lagade en underbar pannkakslunch. Sedan gjorde vi en favorit i repris och bunkrade upp oss utomhus med filtar för att sedan fånga solens alla strålar. Blir verkligen så lycklig av att vädret börjar komma allt närmre sommarens klimat!

Gillar

Kommentarer

watilda
watilda,
Men vad härliga bilder 😍 Jag har just nu en veckans blogg tävling i min blogg och det hade varit väldigt roligt om du ville ställa upp med din härliga blogg 🌸Inlägget hittar du här -> http://nouw.com/watilda/category/veckans-blogg--tävlingar Ha en fortsatt fin kväll ✨
nouw.com/watilda