EN VARDAG JAG HAR HAFT I ETT DECENNIUM KOMMER ATT FÖRÄNDRAS.

Tiden har börjat löpa ut för härliga sovmorgnar, timmar liggandes i solstolen med bara några fotsteg från ett svalkande dopp och sommarkvällar spenderades med vänner. Det är något ingen har missat. Modernatur har haft en jobbig period nu under sommaren, med tanke på att jag kan räkna dagarna som har bjudit på äkta sommarväder på mina tio fingrar. Trots det, har den här sommaren varit oerhört härlig då den har varit formad utifrån vad som gör mig lycklig.

Imorgon är jag tillbaka, därför nu har tiden löpt ut för den här gången. I ett decennium har det alltid varit oförändrat vad som väntar när tiden har löpt ut och skolan börjar om på nytt. Inte imorgon. Det är svårt att inse att jag börjar gymnasiet, jag har endast 3 år kvar av skolan kvar (!!!). Jag börjar den perioden de flesta beskriver som "Den bästa tiden!".

Jag är lite nervös, självklart! Det känns dock så oerhört roligt att få en förändring i den vardagen jag nu har haft så länge. Byta miljö, lära känna ny människor och få upptäcka det nya jag nu kommer befinna mig i, 3 år framöver. Den här förändringen har varit jobbig, förändringar är ofta det. I det här fallet går det inte att göra något åt det, och det har jag funnit mig i. Det har lett till att jag idag sitter exalterad och längtar till imorgon då äntligen ska få påbörja det nya.

Gillar

Kommentarer

emeliies
emeliies,
Lycka till imorgon! <33
nouw.com/emeliies
wilsoon
wilsoon,
Tack så mycket fina du!! Vi ses snart<33
nouw.com/wilsoon
claudiasaksa
claudiasaksa,
Åh vad fin du är, det kommer gå bra imorgon!!
nouw.com/claudiasaksa
wilsoon
wilsoon,
Tack så mycket!! Lycka till idag<33
nouw.com/wilsoon
emmarolen
emmarolen,
Du är fantastisk och allt kommer gå superbra! <3
nouw.com/emmarolen
wilsoon
wilsoon,
Tack Emma, massor med kramar!!
nouw.com/wilsoon