CUPLIVET; HERE WE COME.

Jag sitter nu i en av bilarna som är fullpackade med resväskor och överexalterade tjejer som nu ska påbörja sin färd ner mot Storvreta. Innebandysäsongens höjdpunkt är kommen. Cuplivet HERE WE COME!!

Fyra nätter har vi framför oss där vi tillsammans ska visa södra Sverige vad vi har att komma med. Tidiga morgnar och sena nätter. Uppladdning och nedvarvning. Vi kommer bo i ett klassrum vars golv kommer vara täckt av luftmadrasser och saker som man kommer hitta när det väl är dags att åka hem igen.

Till skillnad från dem andra kommer jag även få upptäcka en helt ny stad. När de andra upptäckte Uppsala förra året låg jag sängliggandes och upptäckte netflixs enorma djungel utav serier. I år var jag nära att hamna i samma situation igen, men som tur var hann jag bli frisk.

Jag måste dock erkänna att nervositeten är väldigt påtaglig redan nu. Känner mig inte fysisk redo då det har tagit ett tag för mig att bli återställd efter att viruset invaderade mitt immunförsvar, vilket har medfört att matcher och träningar har blivit lidande. Men aja, nu kör vi!

Gillar

Kommentarer