SKÄRMDUMPAR FRÅN MIN MOBIL 4.0

Jamen då gör vi det här för fjärde gången- skärmdumpar från min mobil! Förra inlägget när jag gjorde detta hittar ni HÄR. Njut nu av att få snoka i min kamerarulle;)

En bild direkt tagen från min gymnasiekompis Miriams story. Hade helt missat den här bilden och blev glatt överraskad när jag var inne på hennes Instagram och kollade på bilder från studenten. Om jag inte minns helt fel hade Lina, Elsa och jag just anlänt till champagnefrukosten när bilden togs. Lina och jag kunde inte kolla på varandra under hela frukosten utan att börja gråta. Det var som att vi just hade börjat fatta att vi hade klarat av skolåren.

Har längtat efter att få se Björnstad sedan jag såg trailern för första gången för några månader sedan. Nu har två avsnitt släpps och jag är kluven. Tycker den känns bitvis krystad och händelsefattig. Är det någon av er som har sett Björnstad?

En bok både Elsa och jag har reserverat från vardera bibliotek som vi har tänkt att läsa i höst. Kanske med ett glas rött på sidobordet intill?

Julia är min eminenta träningskompis. Hade jag inte tränat med henne hade jag tyckt träning var SÅ tråkigt nu när jag inte längre sysslar med lagsport. Nu får jag ju fortfarande förena nytta med glädje. Det vill säga umgås med folk jag tycker om och träna i grupp vilket höjer rolighets-graden till träningen med 100%. Skulle kunna simma längder på ett badhus och fortfarande tycka det är kul så länge jag inte behöver göra det själv.

Igår körde vi ett renodlat magpass. Fick statusuppdatering om träningsvärken vid lunchtid idag. Relaterar.

Åkte till Lina (inga kommentarer om hennes smeknamn) förra veckan då hennes mamma frågade om jag ville ha massage eftersom hon samlar in timmar i hennes utbildning för att bli massör. Självklart tackade jag ja. Dock sa jag inget till Lina. Skulle gissa att det blev lite av en överraskning när hon såg det här i vardagsrummet när hon kom hem från jobbet. Hahah.

Gillar

TILLÅT DIG SJÄLV ATT GÖRA INGENTING

Idag kan jag stolt meddela att jag inte har gjort någonting. En utmaning för någon som mig. Jag har behövt kämpa mot mina impulser att inte börja dammtorka fönsterbrädorna, rensa ur garderoben eller fara till gymmet. Att tillåta mig själv att inte producera, optimera eller leverera är fortfarande svårt ibland.

Återhämtning för mig är idag en självklarhet. Något jag värdesätter högt och ser till att få in varje dag i min vardag på olika sätt. Förr fick jag frusen bröstkrog och andan i halsgropen av att ta det lugnt. Idag får jag ro.

Däremot kan dagar som idag fortfarande vara svåra pågrund av den jag var. Den flickan som tyckte att vila var slöseri med tid finns fortfarande kvar. Till en början förnekade jag hennes livsinställning, med tiden började försöka förstå henne och idag jobbar jag med att utveckla och förhålla mig till hennes kvalitéer med hållbarhet och välmående i fokus. Dagar då jag ligger i pyjamas fram till lunch, ser fem avsnitt av Grand Army och bläddrar i en veckotidning i någon timme är en utmaning. Ändå har jag börjat klara av det på en helt annan nivå. Jag hör de destruktiva tankemönsterna, men lyssnar inte. Accepterar att de finns, men låter dem inte styra. Tänker att man kan applicera det på det mesta.

Gillar

älskat & alltid älskad

En lögn att säga att jag inte saknar

Gråter

Och våndas


Somnar med tårar i halsen

I bilen från jobbet

Och på morgonen under rasten


Gråter dock inte lika mycket längre

Känt för länge

Tom istället


Sörjer att det blev som det blev

Behöver renoveras en del

Önskar ibland att det var något fel

Men det var ju aldrig något problem


Hoppas du har det bra

Jag kommer alltid älska dig för det du var

och är

Det vet jag att du vet

Förlåt

att jag skrev om det

Gillar