DESTRUKTIV RELATION

Sitter ute på skolans utegård och mjölkar det sista av sommarens värme, trots att brisarna och den växlande molnigheten tvingar på mig min tunna jacka. Jag har redan börjat knapra D-vitamin i förebyggande syfte. Försöker stålsätta mig inför det som komma skall.

Snart har jag gjort min andra skolvecka som avgångselev. Likt himlen skulle man kunna säga att det är växlande molnighet gällande mitt mående också. Vissa dagar är bättre än andra. Jobbigast av allt är tröttheten efter lunch som gör mig lamslagen.

Gällande min relation till duktiga flickan har vår relation aldrig varit så kämpig som den är just nu. Det sägs att man ska göra slut med relationer som enbart tar energi ifrån en och det är väl vad som håller på att hända nu. Jag har sedan högstadiet sagt "Det här är hösten jag gör slut med duktiga flickan!", men nu tror jag faktiskt att det kan hända. Jag tror att jag vågar.

Gillar

SKÄRMDUMPAR FRÅN MIN MOBIL 2.0

Det finns väl få saker som är mer spännande än att få ta del av andra människors kamerarullar? Okej, det var en överdrift... I alla fall hade jag tänkt att det är vad ni får göra idag. HÄR hittar ni samma koncept, bara några månader gammalt ifall ni har missat. Enjoy ;-p !

För några dagar sedan skickade Celina detta till mig på Instagram och fick mig direkt tänka tillbaka till i somras när vi solade på en fullsmockad strand och lyssnade på Jonas Gardells senaste sommarprat. Tips om ni inte har lyssnat!

Första dagen i Málaga vaknade jag upp med fruktansvärd magkatarr. Några meter från hotellet låg ett apotek som jag var illa tvungen att gå till då jag hade glömt tabletterna hemma. Bilden var ett komplement när jag med knackig spanska försökte förklara mitt problem och vad jag ville ha.

Såg klart serien samma dag den kom ut. Så viktig och otroligt mycket igenkännande!

Ännu en skärmdump från Isabel Boltensterns storie. Tycker svaret var klockrent. Håller med till 110 %. Det finns inget mer befriande när man vågar värdera om och gå emot måsten. Det är ju så det ska vara.

ELLE har publicerat en lista på serier som släpps på SVT under hösten och det var otroligt många som föll mig i smaken. Listan hittar ni HÄR .

En av dem bättre mailen jag har fått på länge klockan 09:36. Gjorde ett glädjeskutt inombords när jag såg nyheten att fjärde säsongen av Las Chicas Del Cables hade släppts.

Och det här kan jag säga med säkerhet är det sjukaste smset jag någonsin har fått. Hedersamt. Ser framemot att läsa den nu till hösten.

Ps. Vet inte om sånt här är hemligt och har därav suddat ut efternamnet.

Viktig påminnelse.

Mitt nya synsätt :))

Sparat från @ineees blogg.

Ett sms som fick ögonen att tåras. Likt många av era kommentarer brukar jag spara ner sms som dessa. Är evigt tacksam för Lina, för er och alla andra i min omgivning som konstant visar sitt stöd. Jag önskar att jag kunde förklara hur mycket det betyder för mig, men mina skrivkunskapar räcker tyvärr inte så långt. Tack, tack, tack. Det är åtminstone en sak jag kan säga som får en att fatta.

Gillar

UTAN PAPPA HADE JAG KRAMAT ETT TRÄD

Inser vikten av att låta helgen få stanna i sitt syfte när jag går bland björkar och gran. Hur viktigt det var att jag lämnade skolan i fredags inte bara genom att gå ut genom portarna utan också mentalt. Under hela helgen har jag inte ägna tid åt sådant som före detta jag hade gjort av ren automatik. Istället har jag gjort revolt mot mitt kontrollbehov. Jag vilar hellre än att förbereda inför mötet med skolkuratorn på måndag eller göra research inför gymnasiearbetet.

Ute bland björkar och gran känner jag mig för ovanlighetens skull trygg. Antagligen därför bakom min rygg lufsar pappa som emellanåt stannar till för att ta några hallon från en vildvuxen buske. Själv hade jag aldrig gått ut i skogen. Annorlunda skulle det kanske ha varit om jag hade haft samma uppväxt som barnen vi hör skrikandes på håll. De som följt med föräldrarna för att plocka bär en tidig söndag förmiddag.

Väl hemma äter vi gårdagens rester i tystnad. Pappa kokar sedan äppelmos av de äpplen som inte hunnit falla till marken ute på gården. Själv dricker jag kaffe som består till sjuttio procent av mjölk för att minska risken att få magkatarr. Det kommer jag få ändå, men för just den här stunden är det värt.

Gillar