VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG?

Lite små sött ändå att hålla fram nycklarna stolt framför kameran, eller inte haha..

Vad är det för dag idag? Nej det är inte min födelsedag, utan snarare dagen då det är dags för alla trafikanter att hålla sig inomhus därför nu har jag fått mitt mopedkörkort (!!!). Idag var dagen inne för att göra mitt fasansfulla teoriprov. Jag var så nervös i morse att jag trodde jag skulle spy och svimma samtidigt. Hela min kropp var fylld av rädsla, nervositet och en gnutta oro. När jag satt på första lektionen efter lovet och lyssnade på vad Wilma hade gjort under lovet så kände jag mig inte speciellt närvarande (förlåt). Jag hade valt att hålla tyst för mina vänner då det bara skulle spä på min nervositet. Inte för att jag inte ville att de skulle höra om jag hade misslyckat, de skulle jag berätta oavsett. Det var bara vetskapen att de skulle veta att jag skulle sitta i den där lokalen med massor av andra likt nervösa personer som jag som var anledningen till att jag inte ville berätta. Sanningen var att jag trodde att jag skulle bli underkänd när jag väl satt där och egentligen bara svimma (seriöst) trots att jag kunde allt som man behövde kunna. Lättnaden som sköljde över mig när det visades på dataskärmen att jag var godkänd var obeskrivlig. Chockad över resultatet var jag också.

Väl hemma med körkortet i min hand (eller det temporära) så åkte jag direkt till mommo för att överraska henne. Lyckan och glädjen för sitt barnbarn när jag visade henne mopeden från fönstret är något jag kommer bära med mig länge. Älskade mommo<3 Vilken frihet det är att äntligen kunna köra vart man vill, och hjälp mig vad lycklig jag känner mig!

Gillar

LYCKAN ATT FÅ GÅ I MIN EXTRAORDINÄRA KLASS

Om mindre än två månader kommer samma lycka spridas inom min kropp och synas genom mina lyckofyllda gröna ögon. Om mindre än två månader har jag sommarlov. Det är något däremot som skiljer sig. Sommarlov med massor av sol och bad är något som består, det som inte består är att komma tillbaka och mötas av min älskade klass. Vi har blivit för stora, det gäller oss inte längre. Vi kommer inte gå tillbaka till vardagen längre, därför vi alla kommer bilda oss 31 olika vardagar snart.

Imorgon går jag tillbaka till den trygga och varma vardag jag har haft i snart tio år, efter sommarlovet kommer den inte vara densamma. Om åtta veckor kommer lyckan att sprida sig i mina ögon igen, men den här gången även med sorg över att inte få umgås med dessa underbara vänner som jag har fått vara med i tio år. Än är inte den här grundskoletiden slut och det är massor med dagar som ska fyllas ut med diskussioner, skratt och kärlek. Samtidigt är en speciell känsla att gå nian, man gör olika skoltraditioner för sista gången, gör sina sista prov i olika ämnen och man uppskattar allt lite extra.

Nu ska jag insupa allt av min sista tid i grundskolan, trots att det kändes som att det var nyss man började förskolan. vilken resa jag har gjort. Från att ha varit tjejen som alla minns som blyg och rädd för allt som var socialt, till den jag är idag. Aldrig att jag för tio år sedan skulle tro att jag skulle en dag kunna älska att stå framför en klass och presentera framför klassen, stå upp och prata om saker som jag vet kan ge mig motstånd eller skriva insändare och sedan prata live i radio, för antagligen flera tusen människor. Grundskolan har grundat mig till den jag är idag, men detta skulle aldrig gå om jag inte fick chansen att utvecklas i världens finaste och varmaste klass. Tack!

Gillar

FAVORIT I REPRIS

Dagen startade för tidigt för att vara påsklov då det var dags för körning med mopeden. Vet ni hur svårt det är att köra mellan koner, och vet ni hur störande det var när den andra eleven tränade motorcross och klarade alla övningar med en klackspark? "Jaha" kände jag mest. Det gick dock bra när jag började förstå grejen och innan jag visste ordet av det var jag ute i trafik och körde vilket var superkul! Det kommer verkligen bli en sådan frihet att kunna köra vart man vill och inte vara beroende av att någon behöver skjutsa.

Jag var hemma så pass tidigt att mina vänner inte hade vaknat, men efter någon timme gick jag och Ellen ut på en promenad med hennes otroligt söta hund. Sedan kom Lina även förbi och vi alla tillsammans lagade en underbar pannkakslunch. Sedan gjorde vi en favorit i repris och bunkrade upp oss utomhus med filtar för att sedan fånga solens alla strålar. Blir verkligen så lycklig av att vädret börjar komma allt närmre sommarens klimat!

Gillar