NY DOFT TILL VÅREN

DKNY BE TEMPTED

Min älskade parfym från escada tog slut för ett tag sedan, och igår när jag åkte upp med min familj till stan var mitt största mål att finna en ny. Det är verkligen så svårt att bestämma hur parfymen ska lukta. Den får vara söt, men inte för mycket, inte heller för blommig men gärna fruktig. Ni förstår.. Dock hittade jag den här parfymen som luktar ljuvligt gott och passar perfekt nu till vår och sommar.

På tal om vår, kan vi prata om att jag kunde gå hem från matchen med en munkjacka och inte någon jacka (!!!). Hur fantastiskt är inte det? Direkt när jag kom hem blev det att ta fram cykeln, som jag har saknat den. Våren, du är välkommen!

Gillar

#ROCKASOCKORNA

För allas lika värde; Självklart och enkelt.

Hur bra initiativ är inte rocka sockorna? En dag att stå upp för alla med Downs syndrome och hylla att vi alla är olika! Samtidigt betona det livsviktiga, varje individ är den andra olik, vilket är något som absolut ska hyllas. Vi alla har samma rättigheter och lika värde. Initiativet är så enkelt och det gör det så fruktansvärt bra. Alla åldrar, barn som vuxna kan delta och hylla detta. Har blivit så underbart glad att se människor i min omgivning uppmärksamma den här dagen idag.

Sedan vill jag även hylla Nathea Anemyr, 10 år, som är den som spred det här underbara initiativet och gjorde det stort i Sverige! Hur grym är inte du!

Gillar

IRRITATION BOTADES MED TRÄNING

Måndag, 4 dagar och sedan är det återigen helg och väl förtjänad ledighet. Det klarar vi! Fantastiskt skönt var det att vakna upp utvilad i morse då jag gick till sängs oerhört tidigt igår kväll. Samtidigt var jag väldigt irriterad under morgonen, men efter idrottslektionen där vi håller på med ett projekt var irritationen som bortblåst. Uppskattar verkligen möjligheten att få röra sig under skoltid. Träning kan verkligen hjälpa en på traven en jobbig måndagsmorgon.

I veckan väntas innebandyträningar, plugg och vila. Det positiva med nationella prov är att det är relativt lugnt i skolan. Sedan ska jag även ta tag i moppeplugg så jag snart kan ta det körkortet. Vilken frihet det kommer bli nu till våren! Vad har ni för planer i veckan?

Gillar