Vardagsglädje

Tisdag; alltså är det onsdag imorgon och det betyder att vi har kommit hälften av den här skolveckan. Fantastiskt! Snart fredag och sportlov.

Dagen bjöd på bland annat en idrottslektion där jag gjorde mitt test inför ett projekt vi ska jobba med under 7 veckor. Jag är verkligen supertaggad på detta då mitt mål är att bygga upp min bålstyrka då den styrkan jag har idag resulterar till ryggont samt extremt vidrig hållning. Det kan inte bli sämre än vad det redan är.  Jag känner mig därför ofantligt pepp. Det ska bli oerhört spännande att se vad jag kan åstadkomma under dessa 7 veckor.

Imorgon väntas en musikal som belöning efter provet och de två redovisningarna som ska göras imorgon. Älskar att se på musikaler då jag tycker om blandningen mellan skådespeleri och musik. Självklart ska det bli extra kul då jag känner många som ska spela i musikalen. Heja onsdag helt enkelt!

Gillar

Sportlovet är runt hörnet

Jag har varit vidrigt stressad de senaste veckorna då vi har haft extremt mycket i skolan då sportlovet börjar närma sig. Alltså att det alltid blir så stressigt med skolan när det närmar sig ledighet kommer alltid vara en olöst gåta för mig. Veckan som kommer väntar med massor med redovisningar, prov mm. Det gör helt ärligt inte jättemycket då denna skolvecka innehåller både ett teaterbesök och en friluftsdag där vi ska åka slalom. Hur kul!

Nästa helg, då har jag gått på sportlov. Det känns så fantastiskt! Jag kan inte bärga mig att få ta det lugnt en vecka, utan stress och måsten. Sedan ska vi även hinna med en skidsemester som kommer bli super! Har ni haft sportlov eller ska ni få det snart?

Gillar

Gospel är som balsam för själen

Detta är något jag tror väldigt få av dom jag känner vet om mig; Jag tycker gospel är helt fantastiskt.

Jag har alltid tyckt om gospel. Jag blir så sprudlande glad och lycklig när jag lyssnar på det. Det spelar ingen roll om det är gospel som gör att jag vill ställa mig upp och sjunga medan jag lyssnar, eller om det är fridfull, lugn och känslosam gospel som gör att jag vill fälla en tår. Personer som sjunger gospel har en sådan karisma och utstrålar något som bara gör mig så ypperligt glad och lycklig. Kanske har något med att jag tycker det är fascinerade hur en grupp av människor kan tillsammans bilda något så fint? Det är mäktigt på något sätt. Då har ni fått veta något nytt om mig! haha

Gillar