Hur har januari varit?

Det är lite skrämmande hur snabbt den här månaden har gått, kan man stanna tiden tror ni? Första månaden av det här året har varit klart godkänt för min del och nedanför kan ni läsa 9 saker som har hänt mig under denna månad. Hur har er första månad för det nya året varit?

Januari är slut och jag har....

- Börjat sista vårterminen för grundskolan., Nu är det bara några månader kvar innan jag får sommarlov, men måste splittras med min underbara klass som jag har gått med i snart 10 år.

- Gått in i en glasdörr på stan rejält och gav dom bakom mig, mina vänner och mig själv ett väldigt stort skratt.

- Letat desperat efter en balklänningen, har väl gått sådär... Har ni sett någonstans man kan hitta fina balklänningar eller har ni sett någon fin? Ge tips, det behövs!

- Varit på bio. Jag minns inte senast jag var på bio, måste vara typ två år sedan?!?! Alla filmer blir typ tio gånger bättre om man får uppleva dom i en biosalong.

- Åkt skridskor några kvällar med vänner. Det är något jag tycker alla ska passa på att göra då det både är gratis, men även väldigt kul. Det blir ännu roligare om man tar med några hockeyklubbor, en puck (det underlättar) och spelar hockeymatch på skoj. Ju sämre man är desto roligare blir det!

- Firat min älskade mamma som fyllde år!

- Bestämt mig för vilken skola jag ska gå på efter sommaren, samt vilken linje.

- Blivit alldeles varm i hjärtat av demonstrationerna runt om i världen för mänskliga rättigheter.

- Börjat lyssna på Veronica Maggios album Satan i gatan, ett album jag lyssnade väldigt mycket på för några år sedan men sedan glömde bort. Älskar att hitta tillbaka till album man lyssnade på konstant förut, och sedan lyssnar på det igen då det både ger nostalgi + att man kan alla texter, något som är väldigt ovanligt när det kommer till mig.

Gillar

Kommentarer

28 Januari

Ikväll åkte jag och några kompisar för att se thrillern SPLIT. Först och främst måste jag säga att skådespelaren som är huvudkaraktären i den här filmen och spelar 23 roller, är otroligt bra. Förstår inte hur han lyckas! Filmen i övrigt tyckte jag var väldigt spännande. Det var ingen film som gav dig chansen att känna dig avslappnad för en stund trots att den var lite långdragen och svår till en början. Efter filmen gick vi till Wayne's Coffee och fika en liten stund vilket var mysigt. Har ni hittat på något roligt idag?

Gillar

Kommentarer

Glöm aldrig det som hände

FREDAG!! Den här veckan har gått väldigt snabbt måste jag säga för min del. Skoldagarna har flutit på snabbt, samt att jag inte har haft så mycket plugg vilket är något som alltid är väldigt skönt.

Idag åkte jag och min klass på en föreläsning då det är förintelsens minnesdag idag. Det är så svårt att förstå hur jävligt vi människor har bettet oss mot varandra, och hur många som fick bli av med sitt liv på grund av detta. Det är fruktansvärt. Det var en föreläsare som var där för hans mormors skull, hon var en av dem som klarade sig från förintelsen. Ännu en gång är det så svårt att greppa hur vi människor har kunnat varit så grymma mot varandra. Något han som förläste avslutade med var hur han berättade att han aldrig har hört sin mormor säga något elakt om någon människa trots det grymma och fruktansvärda hon har behövt utstå. Han följde upp med att säga; Om hon klarar av att inte säga något illa om någon människa, trots det hon har varit med om, borde inte vi då också kunna klara det?

Gillar

Kommentarer