3 VECKOR UTAN ATT HA DELAT NÅGOT MED CYBERVÄRLDEN.

Det var ett tag sedan. Vad hände? Ja, ganska mycket. Det var trots allt 3 veckor sedan jag senast skickade ut något i cybervärlden.

November månad gick i ett rasande tempo. Snöflingorna dalade ner från himlen och skapade ett snötäcke över stadens gator. Kylan hade kommit, men inte till den grad att man behövde klä sig i flera lager och hacka tänder under promenaden till bussen på morgonen. Det var lagom. I slutet av november, började grannhusen plocka fram ljusslingorna för att ge liv till dem träden vars löv hade fallit bort för länge sedan. Under den perioden inföll även min födelsedag.

Det blev månadsskifte och jag behövde inte längre smyga med att jag lyssnade på julmusik. En torsdagseftermiddag efter skolan traskade mina vänner och jag i snöslasket till en smyckesbutik för att ta hål i öronen. Otippat? Ja. Är det lika otippat som att jag kom på för några dagar sedan att jag inte har varit sjuk sedan i maj? Ja. Optimismen om ett starkt immunförsvar skulle jag aldrig ha fått, därför nu sitter jag här med en rinnande näsa och orkeslös kropp.

Aja, så kan det vara. Jag har haft det väldigt bra ändå!

Gillar

Kommentarer

s
,
Hej, var gärna med i veckans blogg! Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, kram! 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30925711#comments
elinm
elinm,
Vad bra du passar i röda läppar!
nouw.com/elinm
wilsoon
wilsoon,
Men åhh tack snälla <333
nouw.com/wilsoon
Lina,
Åh jag började lyssna på julmusik i oktober typ haha. Underbara jul<3
linaohlsen.se