3 SERIER FÖR HÖSTEN.

1. LAS CHICAS DEL CABLE

Den här serien skiljer sig från dem serierna jag vanligtvis brukar sätta mig ner för att se. Las chicas del cable eller på svenska Flickorna i växeln. Jag som älskar spanska som språk bara njuter av att se en hel serie dramatiserad på spanska. Det handlar om fyra kvinnor i 1920-talets Madrid som jobbar på ett telefonbolag där de får möta stora mothugg endast för att bli en självständig kvinna.

Serien är fängslande på samma sätt som den där boken man inte kan slita från handen, man bara måste läsa klart. Nyfikenheten över att få reda på hur hemligheterna ska lyckas bevaras, vem som kommer bli träffad av kärleken och vad som komma skall, är något som är centralt under hela serien.

2. REAL DETECTIVE 

Varje gång jag har sett ett avsnitt av den här serien frågar jag alltid mig själv, "Varför?". Man lämnas alltid sittandes där helt tom medan eftertexterna rullar på teveskärmen. Det är som att man färdas i en känslomässig storm under 40 minuter som berättar om fruktansvärda kriminalfall.

Fallen är baserat på verkligheten, och i varje avsnitt möter man ett nytt fall, med en ny brottsutredares historia som sedan dramatiseras av skådespelare. Om du tycker om p3 dokumentär, är det här garanterat en serie för dig!

3. ATYPICAL

När höstvädret gör sig märkbart, vill man endast krypa ner under täcket för att gömma sig från den bitande kylan och det fallande regnet utanför fönstret. Den ultimata serien för detta är Atypical. Det handlar om artonåriga Sam och hans dilemman som skapas i hans vardag. Han vågar ge sig ut i det som känns obekvämt för att sedan ta sig an dem problemen som kommer i vägen under resans gång.

Gillar

Kommentarer

emeliies
emeliies,
åh detta inlägget kunde inte passat bättre är nämligen i jakt på nya serier, tack wilmis! <33
nouw.com/emeliies
wilsoon
wilsoon,
Åh, hoppas du tycker om någon av dessa! Du får uppdatera mig senare🌸😊
nouw.com/wilsoon