3 HÄNDELSER PÅ 3 DAGAR:

1. Himlen hade präglats av hängande moln som vräkte sin nederbörd och lämnade människor inomhus. Mot eftermiddagen hade de hängande molnen lättat och spritt ut sig över himmelen. Pappa dammade av golfklubborna som hade stått längst in i ett hörn medan jag slängde på mig träningskläderna.

De få gångerna jag befinner mig på golfbanan känner jag mig alltid lika obekväm. Jag bland alla rutinerade. Förutom att de ser ut som proffs med sina klädesplagg som matchar med deras påkostade och utrustade golfbags så får de alltid till det där ljudet som gör att golfbollen flyger så långt att ögat tappar fästet vart den landar.

Själv har jag en tendens att missa bollen, få felträffar och allmänt utstråla att jag verkligen inte vet hur man utövar denna sport. Jag blir obekväm, jag tänker mycket på vad de andra kanske tänker när de se mig försöka men misslyckas. Men vet ni? Det är en så otroligt bra träning för mig själv att ställa mig på den här konstgräsplattan och utmana mig själv att inte bry sig och bara köra. Det är då jag vågar satsa och det är då jag får iväg det där slaget som får självförtroendet att lyfta, precis som golfbollen.

2. Lina, Wilma och jag tog en cykeltur i den ljumna sommarkvällen. Det var tänkt som ett energiintag innan vi skulle ta fram chipsen och se skräckfilm, men det hela slutade som en upptäcktsfärd. Vi hamnade på en stig i skogen som varken var bygd för våra cyklar eller för oss då vi inte hade någon aning vart vi skulle hamna. Det blev otroligt lyckat med mycket skratt och allt avslutades med varsin tekopp och rostad macka i vardera hand medan vi pratade enda in till midnatt.

3. Solen var framme samt åskmolnen men det hindrade inte mig för att låna mosters våtdräkt för att sedan åka vattenskidor på ett inte alltför spegelblankt vattnen. Svårt var det vilket resulterade till ett ansiktsplask som gör att jag idag besitter den värsta nackspärren jag någonsin har haft.

Jag längtar trots det redan till dagen vädret tillåter vattenskidåkning och jag får åka på vattenytan igen. Rimlig träningsform om ni frågar mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229