2016 Årsresumé Del 3

SEPTEMBER

Vi hade praovecka under denna månad där jag fick vara på svt och praoa. Det var verkligen hur kul som helst att få se hur tv världen fungerar från redigering, förberedelserna för en tv-inspelning samt hur det går till, men även hur journalism egentligen är. Jag är väldigt tacksam att jag fick möjligheten att praoa där då det gav mig en chans att få ett hum hur det är att jobba inom den branschen då det är något jag skulle kunna tänka mig jobba med i framtiden.

Jag jobbade även några gånger på pappas jobb, något jag tycker är väldigt kul då man får träffa människor och lära sig mer om hur arbetslivet är.

OKTOBER

Innebandysäsongen började komma igång allt mer ju längre in på hösten det blev. Det är alltid lika roligt med cuper även fast energin efter en cup är nere på botten med tanke på alla matcher och det fullspäckade schemat, men det är på något sätt det som är charmen och det roliga med cuper.

Även fast jag bara fick helt värdelösa bilder så fick jag se mitt första norrsken. Antagligen sitter ni framför skärmen nu och himlar med ögonen men det var häftigt att se, särskilt när det är något man inte får se så ofta.

NOVEMBER

November öppnade väldigt bra med snö. Jag minns inte senast det snöade i november så lyckan var total när jag vaknade på morgonen och såg ett snötäckt vinterland. Har nog aldrig börjat spela julmusik redan tidigt i november, men det kan jag säga er att jag gjorde då.

Jag fyllde år och det firade jag och mina underbara vänner tillsammans en kväll som innehöll massor utav mat, skratt och musik.

DECEMBER

Jag och min klass gick luciatåget, ett av de minnena från detta år jag vet att jag kommer bära med mig länge. Det var bara en underbar dag, den var speciell på något sätt. Stämningen var full av glädje, värme och lycka, en atmosfär jag tror de flesta kunde känna igen sig i. Även fast sjunga är något jag inte tycker om att göra speciellt mycket och att förväntningarna på den här dagen inte var speciellt höga blev denna dag mer än lyckad. Höjdpunkten förutom att få göra något speciellt med klassen var självklart att få sjunga för de gamla på ålderdomshemmet.

I min familj har vi gjort det till en tradition att åka och julhandla tillsammans och sedan äta en god lunch någonstans och bara umgås, något vi gjorde även detta år.

Första hockeymatchen i år för min del blev även nu i december. Hockey och sport överlag är inte något jag gärna sätter mig ner för att se på då jag tycker att det kan bli väldigt långtråkigt. Det blir dock en helt annan sak när man ser det live, därför då är man där, man får uppleva stämningen och se med egna ögon på ett annat sätt och det gör att det oftast blir väldigt roligt.

Det här var nu sista delen av min årsresumé från 2016, nu hoppas vi på att 2017 ger oss lika många minnen om inte fler.

Kram

Gillar

Kommentarer