16 FRÅGOR ATT STÄLLA PÅ FÖRSTA DEJTEN

Minns ni inlägget (HÄR) när jag svarade på 20 frågor från en dejtingsida? Antagligen inte. Både ni och jag verkade dock uppskatta det så tänkte att vi kör igen. Den här gången baserat på frågor i artikeln "17 frågor som är perfekt att ställa på första dejten" från sajten Baaam.

1. Vad gör du när du inte jobbar eller går i skolan?

Hmm, det beror på vad jag har för energinivå. Jag gillar träna, hänga med kompisar och min kille, äta god mat, hitta på små utflykter, sno mosters hundar, sova, läsa, skriva, slöa i soffan, ta det lugnt eller hitta på något jag inte gjort på länge.

2. Är du introvert eller extrovert?

Jag skulle svara extrovert eftersom jag uppskattar sociala sammanhang. Eller det kan man väl göra som introvert också? Aja, jag gillar i alla fall att lära mig saker genom andra och utmana mig själv socialt. Får en kick av det.

3. Vad tycker du är viktigt i ett förhållande?

Trygghet, närhet, humor och kommunikation.

4. Vad är ditt drömjobb?

Jag har massor med saker jag vill jobba som. Någon gång skulle jag vilja driva en liten restaurang eller hotell utomlands, eller jobba som PT på ett resort. Sedan hade det varit kul att få jobba som journalist. Tänk er att på daglig basis få göra skillnad, möta människor och arbeta kreativt. Jag är dock livrädd för det yrket.

5. Om du får välja vem som helst i hela världen, vem hade du helst bjudit över på middag?

MEN BESLUTSÅNGEST!!! Får total hjärnsläpp. Kan inte komma på en enda. Hmm.. Den första jag kom och tänka på var Danny Saucedo av någon anledning? Kanske därför han dök upp på min IG nyss. Sedan började jag tänka på Dagny Carlsson, ni vet hon som är 107 år och bloggar. Men åååh!! Harry Styles, då? Jag säger Harry. Bara därför det är en barndomsdröm och han verkar snäll :-).

6. Hur är din familj?

Bäst! Jag är väldigt familjekär. Min familj är min tryggaste punkt och betyder allt för mig. Utan dem hade jag inte varit någonting. Obviously. Heheh.

7. Vad har du för relation till dina vänner?

De är också bäst! Jag älskar dem. De, likt min familj, betyder allt för mig. Mina närmsta vänner är ju lite som mina syskon. Förutom att vi inte bråkar lika ofta.

8. Berätta något om dig själv som kommer göra mig överraskad.

Jag har inte tappat alla mina tänder. HAHAHHA. Så sjukt om jag hade berättat det på en första dejt.

9. Om du vann tio miljoner- vad skulle du göra då?

Resa med de jag tycker om, köpa två hus (ett av dem utomlands där det är varmt) och ge till de som kämpar på i vita sjukhuskläder med kassa arbetsförhållanden.

10. Vilket ämne väljer du helst i en frågesport?

Om jag spelar TP skulle jag välja underhållning eller historia.

11. Vilken är den häftigaste platsen du har varit på?

Barcelona, utan tvekan. Skulle kunna tänka mig flytta dit under en period. Storstad med småstads stämning på något sätt, god mat, fina människor och härligt väder.

12. Vad har du för favoritmat?

Någon krämig pasta av något slag? Trodde jag aldrig skulle säga det. Avskydde pasta för några år sedan.

13. Vad är det värsta du hade kunnat tänka dig att göra på en dejt?

ÄTA. Jag blir sällan rejält nervös, men när jag väl blir det kan jag knappt få i mig en brödsmula utan att kräkas.

14. Vilket tv-program hade du helst varit med i?

Let's dance är ju en dröm. Vill dock inte bli känd. Sedan hade Robinson varit kul, men tror dock jag hade åkt ut ganska snabbt då jag inte kan tänka mig att min kropp skulle fungera utan näring i sig.

15. Vad ville du jobba med när du var liten?

Jag ville sitta i kassan på en mataffär eller bli Byggare Bob.

16. Har du någon hemlig talang?

Jag har sjukt överrörliga armbågar. Det är dock mer äckligt än en talang, eftersom det har en tendens att skrämma folk då de tror att armen ska gå ur led. :-).

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Håller helt med dig om svaret på fråga 13. Aptiten är kanske det första som försvinner när nervositeten slår till för mig. Så hade varit så hemskt att typ käka middag tillsammans på en första dejt, blir svettig av bara tanken, hahah
nouw.com/feliciaidachristina
wilsoon
wilsoon,
Hahha ja!! Fint att du kan relatera detta dilemma haha.
nouw.com/wilsoon
stonefox
stonefox,
men gud hade också valt Harry Styles, han är så gullig haha
nouw.com/stonefox
wilsoon
wilsoon,
Men visst! Drömmen.
nouw.com/wilsoon