15

Igår var det firande för min kompis Ellen som fyller år på torsdag och jag själv som fyllde år för några dagar sedan. Kvällen blev verkligen lyckad och jag fotade under dagen, satt här kommer några bilder.

Jag vaknade vid halv 11 tiden och gjorde mig en enkel frukost som jag åt framför ett avsnitt av syrror. Som vanligt drog jag mig i soffan i några timmar medan jag kollade på alla sociala medier även fast det inte fanns något att titta på, vem känner igen sig? Tillslut började jag inse att det var dags att börja göra i ordning både mig själv men också huset innan mina vänner skulle komma.

Lina kom lite tidigare än alla andra därför jag hade frågat om hon kunde hjälpa till med att laga mat. Medan vi väntade på att Ellen som även skulle komma för att hjälpa till, spelade jag och Lina wii. Alltså det är ju så kul! Jag minns att jag spelade det jättemycket när jag var mindre, men av någon anledning slutade jag och det har resulterat till att spelet bara har legat och dammat. Det blev lite nostalgiskt att spela det igen även fast det var lite jobbigt att se hur dålig man hade blivit.

Lägligt efter att vi hade spelat klart wii kom Ellen och vi började göra våra pizzor. Jag personligen avskyr att laga mat men när man gör det med vänner blir det verkligen hur kul som helst. Till en början stod vi mest bara och pratade medan vi förberedde pizzorna, men när vi var nästintill klara fick vi världens energianfall och började skriksjunga och dansa till One Directioner låtar. Kvällens andra nostalgitripp med tanke på att jag, Ellen och Lina var hur stora One Direction-fans som helst för några år sedan och att lyssna på deras låtar, där man kan texten på varenda låt är nostalgiskt.

Senare kom resten av de som skulle komma och vi åt pizza medan vi satt och pratade samt lyssnade på musik. Vi är ganska duktiga på att göra middagar tillsammans under helgerna vi har skola även fast det kan vara ganska svårt att alla ska kunna då vi har innebandy och många som reser bort över helgerna. Dock är det alltid lika trevligt och vi behöver aldrig göra det så komplicerat.

Efter en rolig och spontan musik-quiz blev det pannacotta till efterrätt. Jag gjorde pannacottan på fredagskvällen, jag trodde att jag aldrig skulle lyckas då jag förväntade mig att det skulle vara svårt, men det var verkligen inte det. Det gick både snabbt + att det var enkelt.

Både jag och Ellen blev överraskade med presenter, och åh vad dem var bra. Jag fick först ett "set" från The Body Shop, och det var väldigt passande, både min tvål och body butter hade tagit slut satt det kunde inte komma mer lägligt. Sedan till höger ser ni en affisch som är på Gareth Bale, detta är bland de roligaste jag någonsin har fått. Det är internt, men de som känner mig vet att jag följde Wales i somras slaviskt bara därför jag tyckte Gareth Bale var snygg. Då ska jag även tillägga att jag avskyr att titta på fotboll, jag tycker verkligen det är extremt tråkigt. Självklart satte jag affischen bredvid min säng och där får den nu vara.

Hela denna kväll blev verkligen lyckad, och jag är så underbart tacksam över att dessa människor är mina vänner. Vissa av dem har jag känt hela mitt liv medans andra har jag börjat lärt känna nu under de senaste åren, och det är jag verkligen så glad för.

Gillar

Kommentarer