14 SAKER SOM HÄNT VECKA 14:

1. Varit modig då jag tvingade mig själv att visa mig sårbar och be om hjälp.

2. Träffat Ebba och Miriam på en fika för första gången sedan jul och pratat om sist. De har en sorts värme som gör mig trygg enda in i benmärgen. Jag blir lugn i deras sällskap.

3. Suttit ute i fyra lager tyg och gråtit till P3 dokumentärs nysläppta avsnitt Bussolyckan i Sveg.

4. Blivit kär i kärleken på grund av Sofia och Anton efter sista avsnittet av Gift i första ögonkastet för att sedan komma på mig själv hur mycket jag uppskattar att inte ha en partner just nu. Har min tidning ifred och en säng som är bred så bättre kan ingenting va' osv.

5. Pratat med Elsa i telefon under promenaden hem efter jobbet.

6. Överraskat mamma och pappa med tulpaner som påskpresent, en liten lapp med en kärleksförklaring och kram när de kom hem. Ja, jag vet att jag fuskade lite eftersom påsk var förra veckan men aja.

7. Spelat Rytmen av ett regn på repeat. Tänker på svettband, benvärmare och nylondräkt i neon när jag hör den. Blir nostalgisk trots att jag inte ens var född när den släpptes.

8. Skrikit av frustration när jag försökte fixa en ny bloggdesign. Gav upp. Inte idag. Kanske imorgon, men antagligen inte. Hahah.

9. Börjat brodera!! Hade en period där jag ville lära mig sticka men insåg ganska snabbt att jag måste vara någon övermänniska för att klara av det eftersom att jag visste att fel innebar att stickningen var förstörd. Jag skulle inte ha kunskapen att rädda upp det. Sedan fick jag i påskägget verktyg för att brodera och det är så kul! Kan liksom lösa problemet om jag gör fel. Det underlättar om man inte har någon att fråga ifall det blir fel.

10. Köpt en Wilma-tröja på H&M. Minimalistisk, rak och naturnära i färg. Tjoho! Den ska jag ha i sommar till ljusa jeans och vita sneakers.

11. Kört yoga efter ett uppehåll på några veckor.

12. Använt sociala medier mer än vad jag har gjort på två månader. Har inte tycket det har varit särskilt jobbigt för välmåendet, men märker hur jag på DiReKten blir beroende. Kan inte sluta scrolla?? Och dEt däremot är inte bra för mig.

13. Hört Miriam säga "Jag slår dig i ansiktet om du inte jobbar med skrivande i framtiden" och blivit alldeles varm av den komplimangen.

14. Funderat kring universitetet. Jag vet att jag inte vill plugga till hösten, men det är alltid skönt att ha en plan B. Jag vet inte vilken av journalist och sjuksköterska som jag vill välja först. Båda är stressiga. Journalist är läskigast. Sjuksköterska är tryggast. Jag vet inteeeeee.

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,

Valet av studier är alltid ditt val men ska jag säga något så säger jag journalist eftersom det är läskigast. Och läskigt är bra. Du ska skriva Wilma <333

nouw.com/corneliakarlsson
wilsoon
wilsoon,

Tack Cornelia! Så himla fint sagt av dig❤️

nouw.com/wilsoon
Enna,

Vilken härlig lista! Hoppas du får en trevlig start på veckan <3

sayyeastofashion.blogg.se
wilsoon
wilsoon,
Jamen, fint på något sätt att summera veckan som ha varit! Detsamma<3
nouw.com/wilsoon
celinelundqvists
celinelundqvists,

Okej det avsnittet av p3 dokumentär måste jag lyssna på!

nouw.com/celinelundqvists
wilsoon
wilsoon,

Gör det! Grät som ett litet barn<3

nouw.com/wilsoon