Tycker att det är dags att skriva lite, men aja... På söndag ska jag vara i kyrkan hela förmiddagen, då jag ska konfirmeras, det ska bli jätte skoj. Jag ska spela lite och sjunga och spela teater. Så på torsdag blir det hårdträning på repetitionen på torsdag:). Sist var vi där från 15.40 till 20.40 vilket var kul, jobbigt och svettigt. Plus att jag nu sitter och skriver med gips på armen.
Det kommer ett längre inlägg på söndag efter konfirmationen:)

Kramar Wilma❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft långhelg som många andra. Men i alla fall så var jag ledig i onsdags av någon anledning, och i torsdags var det första maj och behövde inte gå till skolan i fredags, så jag denna långa helg har jag vart på en segelbåt men konfirmationen, i Göteborgs skärgård, det var super mysigt har fått några nya kristna vänner, som berättade om hur den blev kristna och att dem inte alltid varit det utan det kommit nu på senare år när de nästa är vuxna.
Men iaf, det var super mysigt, det är bara det att det fortfarande gunga när jag står upp och att det gungar när jag ligger ner, vilket har gjort det svårt att sova... Väldigt jobbigt:(

Ha det gött//
Wilma:*


Likes

Comments

Nu har jag ett erbjudande till alla mina underbara läsare, titta på det här klippet och njut av fin musik från PARIS!!


https://m.youtube.com/watch?v=e157DulAIks

Svenljunga ungdomsorkester med Drillflickor i Luxenburgparken 13/4-2014 😊

//Wilma

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från Paris:) det har vart underbart, har med mej många fina minnen därifrån. Har vart i Eiffeltornet, Louvren, Triumfbågarna och Camps Elesey (stavning), och så var vi på Disneyland Paris.

Vi kom ner i fredags vid 17.00 tiden, då checkade vi in på vårt hotell/vandrarhem, sedan bäddade vi sängarna och gick ut och åt, efter maten gick vi med våran guide ut i stan och åt. Och sedan gick vi och tittade runt lite, (mage, löksoppa, Pontus Hulten). Vi hade med oss en fransktalande man, som berättade för oss om staden. När vi gått en sväng gick vi tillbaka till vårt boende.
Dagen där efter gick vi upp realistiskt tidigt och åt frukost, sedan fixade vi oss, bytte om till uniformer och gick mot bussen. Väl på bussen åkte vi till Notre Dame, där vi spelade en stund:). Efter det bytte vi om i bussen och åkte till ett supermysigt ställe. Och på kvällen åkte vi vi Paris by night på Seine.
Den tredje dagen åkte vi på liten tur med buss och gick på Camps Elesey och shoppade lite, och såg triumfbågen, och sedan åkte vi till parken utanför Eiffeltornet, där vi åt vår lunch. Efter lunchen ställde vi oss i kön till Eiffeltornet, där stod vi i ca. En timma, sedan tog vi hissen upp i Eiffeltornet. Vi kom bara till andra våningen, och sedan när vi vart där ett tag åkte vi ner. Sedan gick vi och kollade k lite affärer, och bytte om till våra uniformer. När alla bytt om åkte vi till Luxenburgparken och spelade några låtar där. Sedan åt vi middag på ett ställe som heter Flunch.
Dagen där på åt vi frukost och checkade ut, och åkte till Euro Disney, där kom vi in backstage, och fick gå in där vi skulle gå under paraden. Vi fick våra biljetter och fick gå själva i några timmar, sedan gick vi tillbaka till vårar omklädningsrum, och bytte om. Och gick sedan ut och ställde upp oss. Efter några minuter gick vi ut först i paraden. När vi gått klart så bytte vi om igen och åt middag, när vi ätit klart åkte vi hemåt.
Detta var min vecka.
Puss//Wilma
Likes

Comments

Har precis slutat, vi hade inge vanliga lektioner i dag eftersom vi hade dagsverke-dag, då vi gör volunterarbeten (stavning) i skolan. Jag sitter just nu på bussen till Borås för att träffa mormor, i morgon blir det hoppstyrka och lite kondition, och på söndag ska jag ha genrep inför SUOs Parisresa på torsdag, lite senare på dagen ska vi i min familj fotas och sedan blir det lite träning.

Jag vet att jag inte har skrivit så mycket den senaste tiden, jag har skäl till detta, jag har en stor SO-uppsats som ska vara inne snart, och så har jag massa prov som jag inte kan någonting om, jag lovar att skriva om Parisresan när jag kommit hem, och ska försöka få minst ett inlägg till efter det på påsklovet. Men vi får se.

Ha det gött//Wilma❤️


Likes

Comments

Förlåt att jag inte skrivit sedan SM, har inte haft så mycket tid. Prov och läxförhör och sånt. Men nu ska jag ta tag ordentligt med de här.

I dag i skolan var jag av personliga skäl en bitch, jag mår så j**la dåligt, livet leker med mig just nu. Är olyckligt kär. Vilket inte är så kul. Killen i fråga bor 11 mil bort. Och en av mina bästa kompisar har jag inte träffat på flera år, då han bor ca.110 mil bort (London), hade gärna träffat honom igen, han är underbart omtänksam, den snällaste killarna jag träffat:).

Min lillasyster var och tävlade i helgen och jag var ensam hemma. Vilket var väldigt läskigt, eftersom jag bor mitt ute i skogen. Eller ja det är typ hundra meter till skogen. Men en bra sak hände, jag var på kasttävling i Borås med mina två äldre systrar, jag slog mitt personliga rekord i kula med 1.10 meter (4kg). Från 9.11 till 10.21 vilket var väldigt bra för att vara jag. Haha.
Aja nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite kanske.

Ha de gött. Puss//
Wilma<>

Likes

Comments

Efter en jobbig helg. Har mitt liv vart allt utom normalt. Och nu känner jag äntligen lust att skriva igen. Veckan har varit allt i från bra. Hade världens bråk med mitt ex i skolan. (Det är därför det är bra att vara snabbare än alla killar i skolan), vi började liksom argumentera om vem som hade rätt och det urartade sig, och ledde till ett besök hos skolsyster, och skolans kurator, inga allvarliga skador, men eftersom han är lite starkare än mig, har jag lite blåmärken. Idag gick jag bara till tjugo över ett. Vilket jag gör varje fredag. Men var bara med en kvart av sista lektionen. Eftersom jag var hos skolsystern (igen) och sen var jag och åt. Men aja. Nu ska jag bara slappa vilket jag behöver, tävling imon, och komfa på söndag. Inte så mycket vila i helgen.
Ha det gött. PUSS😊

Likes

Comments

Helgen har jag spenderat i Växjö på USM, jag hade inte världens bästa resultat, sprang bara på 8.77, för er som tycker att det är snabbt, så är jag inte nöjd med den tiden när jag på andra tävlingar springer mycket snabbare, 8.55. Och kula gick sämst, 9.46, vilket inte är bra alls när mitt rekord ligger på 11.00, men saken är att jag aldrig gillat Växjös kulring, för er som tycker om den är det okej. Men kulorna är bra, dem är så små att den passa minismå händer som mina.
Jag har iallafall haft roligt.
Ha det gött. Puss😋

Likes

Comments

Som rubriken säger, tänkte ta en bloggpaus, har helt enkelt tröttnat på att skriva. Men ska inte sluta helt, just nu är det bara för mycket i skolan och med träningen, det är SM om två veckor, men det kommer ett inlägg då och sen vet jag inte när nästa kommer upp.
Lovar att komma tillbaka och skriva mer.
Kramar// Wilma

Likes

Comments